Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Σημεία και τέρατα στον Άγιο Κοσμά!!


Τρομερές ατασθαλίες περιγράφονται στην 16σέλιδη έκθεση της ΕΔΕ για τη διαχείριση του Αγίου Κοσμά από πλειάδα υπαλλήλων, που είχε διατάξει στις αρχές Μαρτίου ο Σταύρος Κοντονής.

Σημεία και τέρατα στον Άγιο Κοσμά!
Στα χέρια του Σταύρου Κοντονή βρίσκεται η 16σέλιδη έκθεση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υφυπουργός αθλητισμού για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά από πλειάδα υπαλλήλων.

Στις 4 Δεκεμβρίου είχε συλληφθεί ο τέως πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνος Πρίφτης, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση, παράνομη νομιμοποίηση εσόδων και ξέπλυμα χρήματος.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προκύψει μετά από σχετική καταγγελία με μηνυτήρια αναφορά ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού, Γιάννης Ανδριανός, κατόπιν καταγγελιών εργαζομένων περί μη απόδοσης των δεδουλευμένων τους.

Ο κ. Κοντονής – από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του – ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη υπόθεση και διέταξε ΕΔΕ, προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανή εμπλοκή υπαλλήλων και στελεχών του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά και, όπως γράφει η εφημερίδα «Τα Νέα», έχουν εντοπιστεί ατασθαλίες από αρκετούς εξ αυτών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως άμεσα θα ακολουθηθεί η πειθαρχική διαδικασία για όσους φέρονται ύποπτοι για συμμετοχή ή συγκάλυψη των παράνομων πράξεων που έγιναν επί προεδρίας Πρίφτη, ενώ είναι η έκθεση της ΕΔΕ θα διαβιβαστεί άμεσα στην Εισαγγελία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: