Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Το παπούτσι που φτιάχτηκε για τον καλύτερο όλων των εποχών!

Η adidas παρουσιάζει το παπούτσι του Leo Messi για τον Τελικό του UEFA Champions League

Το παπούτσι που φτιάχτηκε για τον καλύτερο όλων των εποχών
Το παιχνίδι άλλαξε. Η adidas διαπίστωσε πως υπάρχουν δύο είδη παικτών: αυτοί που προκαλούν χάος στον αγώνα και αυτοί που ελέγχουν το παιχνίδι. Υπάρχει μόνο μια εξαίρεση. Ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής που ο τύπος του δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς υπερβαίνει το παιχνίδι. Ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών, ο Leo Messi.

inner


Το 2015 είναι αδιαμφισβήτητα η χρονιά του Leo Messi, που έχει ήδη ξεπεράσει τους πάντες και το Σάββατο θα προσπαθήσει να κατακτήσει για τέταρτη φορά το UEFA Champions League. Όταν ο Messi πατήσει το πόδι του στο γήπεδο του Βερολίνου, για να αποδείξει ξανά πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, θα το κάνει φορώντας παπούτσια, σχεδιασμένα για να τον βοηθήσουν να ξεδιπλώσει στο χορτάρι όλο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.

inner


Το adidas MESSI15 έχει σχεδιαστεί με τη συμβολή του ίδιου του Leo Messi, με στόχο να μεγιστοποιήσει το ασύγκριτο ταλέντο του. Πρωτοποριακές καινοτομίες καθιστούν το νέο παπούτσι το απόλυτο όπλο για τον Αργεντινό. Το νέο υλικό messiTOUCH στο επάνω μέρος του παπουτσιού προσφέρει κορυφαίο κράτημα, σταθερότητα και άνετη εφαρμογή στο πόδι. Επιπλέον, το μοναδικό messiFRAME χαρίζει ασύγκριτη εφαρμογή, σταθερότητα και μέγιστη πρόσφυση. Τέλος, η τοποθέτηση των καρφιών με τη μέθοδο messiPRINT σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα τεχνολογίας messiGAMBETRAX, υπόσχονται να απογειώσουν την εκρηκτικότητα στην κίνηση του Messi.

Ο Leo Messi, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, θα φορέσει το adidas MESSI15 για πρώτη φορά το Σάββατο 6 Ιουνίου, στον Τελικό του UEFA Champions League στο Βερολίνο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα adidas football στο facebook, ή ακολουθήστε το @adidasgr με hashtag #BeTheDifference στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: