Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Μακ: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»


Μακ: «Στο μυαλό μου μόνο ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις»

Διπλωματική απάντηση έδωσε ο Ρόμπερτ Μακ, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την πρόταση που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ για να τον παραχωρήσει. «Παίξαμε καλά στα δύο τελευταία ματς, να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε.

«Δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι γράφεται». Αυτήν ήταν αρχικά η αντίδραση του Ρόμπερτ Μακ σε ερώτηση που του έγινε (στο περιθώριο της παραλαβής του βραβείου για το καλύτερο γκολ της ομάδας του τον Δεκέμβριο) για τα όσα αναφέρθηκαν τις προηγούμενες ημέρες περί πρότασης από ομάδα του εξωτερικού (και συγκεκριμένα από τη Γαλατασαράι).

Ωστόσο, στη συνέχεια δήλωσε πως στο μυαλό του είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αλλά και πως ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβεί, καθώς υπάρχουν ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το βραβείο και το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ντόρτμουντ στη Γερμανία: «Νιώθω ότι πέρασε πολύς καιρός από εκείνο το παιχνίδι, αλλά η στιγμή αυτή έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου να πετύχω ένα γκολ σαν και αυτό. Δεν σου συμβαίνει κάθε χρόνο να παίζεις με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και να την κερδίζεις. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα αλλά και την ομάδα, δεν θα πω ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου, καθώς η νίκη δεν μας έδωσε την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το γκολ που πέτυχα. Πλέον δεν παίζουμε στην Ευρώπη, έχουμε μόνο το κύπελλο και το πρωτάθλημα και πρέπει να αφοσιωθούμε εκεί».

-τη συνεργασία του με τον Μυστακίδη, τόσο στο ματς με την Ντόρτμουντ όσο και κόντρα στην Καλλονή: «Δεν έχει σημασία το ποιος αγωνίζεται και σε ποιες θέσεις. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και να μπαίνουν τα γκολ. Δεν έχει σημασία ποιος δίνει την ασίστ. Η αλήθεια είναι πως φέτος έχω πετύχει αρκετά γκολ, τα οποία δεν θα τα πετύχαινα χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου».

- την αλλαγή του συστήματος σε 4-4-2: «Δεν είναι ένα καινούργιο σύστημα, το έχουμε παίξει ξανά. Είναι ένα καλό σύστημα, όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε καλά. Δεν το έχουμε παίξει ακόμα κόντρα σε μεγάλες ομάδες οπότε περισσότερα θα φανούν το επόμενο διάστημα. Είναι επιλογή του προπονητή, εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του και αυτό θα κάνουμε. Η αλήθεια είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

- την πρόταση ομάδας του εξωτερικού για την απόκτησή του την οποία ο ΠΑΟΚ απέρριψε: «Το έχω πει ξανά, δεν με ενδιαφέρει τι ακούγεται και τι γράφεται. Εγώ έχω το μυαλό μου μόνο στον ΠΑΟΚ. Έχω πει και στη Σλοβακία πως είναι ωραίο να ενδιαφέρονται άλλες ομάδες για σένα, όμως η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ και είμαι συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Έχουμε βέβαια ακόμα ημέρες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα τι θα συμβεί, αλλά το μυαλό μου είναι μόνο εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: