Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Λέκο: «Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν εύκολα ματς»!


Λέκο: «Στο Κύπελλο δεν υπάρχουν εύκολα ματς»

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο μίλησε ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ, Ιβάν Λέκο, τονίζοντας πως θεωρεί πως στο θεσμό δεν υπάρχουν εύκολα ματς.

Διοργάνωση δίχως φαβορί είναι το Κύπελλο Ελλάδας, όπως τόνισε ο Ιβάν Λέκο.

Ο συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στο PAOK TV και ξεκαθάρισε πως η κλήρωση που έφερε απέναντι στον Δικέφαλο του βορρά τον Πανιώνιο δεν είναι κακή, όμως χρειάζεται προσοχή.

Αναλυτικά:


«Yπήρχαν τέσσερις μεγάλες ομάδες, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και εμείς και τέσσερις πιο αδύναμες. Όταν λοιπόν παίρνεις μία από τις αδύναμες, δεν μπορείς να πεις πως είχε κακή κλήρωση. Στα ματς Κυπέλλου, ωστόσο, τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν φαβορί. Ο Πανιώνιος έχει δείξει όλη την χρονιά φέτος πως έχει μια νεανική ομάδα, πειθαρχημένη που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, ξέρουμε πως έχουμε ποιότητα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι της σειράς και να κερδίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια».

Για το ότι μεταξύ των αγώνων Κυπέλλου υπάρχουν και ματς πρωταθλήματος: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε τρία παιχνίδια την εβδομάδα καθώς είχαμε και ευρωπαϊκά ματς. Αυτό όμως μπορεί να είναι θετικό για τους παίκτες μας καθώς έχουμε 20 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν. Είναι καλό γιατί όλοι θα πάρουν λεπτά συμμετοχής και αυξάνει τον ανταγωνισμό στην ομάδα. Όσοι αγωνιστούν θα έχουν το κίνητρο να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: