Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Το τεστ του Μάρκο Σίλβα!


Το τεστ του Μάρκο Σίλβα

Τα προσεχή παιχνίδια θα αποτελέσουν κριτήριο για να επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα την τελική λίστα για το Europa League. Ποιοι «χτυπούν» θέση.

Σύντομα θα πάρει ο Μάρκο Σίλβα τις αποφάσεις του για την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, εν όψει και των αναμετρήσεων με την Άντερλεχτ για τους «32» του Europa League που δεν αργούν (18 και 25 Φεβρουαρίου).

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κάποιες σκέψεις, αλλά όχι ακόμη οριστικές. Μια δεδομένη προσθήκη στη λίστα είναι αυτή του Τζίμι Ντουρμάζ, καθώς και ο ίδιος αναγνώρισε πως αδίκησε τον Σουηδό εξτρέμ αφήνοντάς τον εκτός ρόστερ Champions League.

Το πιθανότερο είναι να πάρει τη θέση του Ερνάνι, που πέραν του ότι δεν έχει ικανοποιήσει με την προσφορά του, πλέον έχει και τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Από εκεί κι έπειτα, ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον είναι εξαιρετικά πιθανό να χάσει τη θέση του ακόμη κι αν δεν αποχωρήσει (στην πατρίδα του, Ισλανδία, φημολογείται πως η Άουγκσμπουργκ πλησιάζει στην απόκτησή του).

Θέση στην ευρωπαϊκή λίστα διεκδικεί με αξιώσεις ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν την έκπληξη με τον Σάσα Ζντιέλαρ, παρότι ο Μάρκο Σίλβα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την πολύμηνη απραξία του.

Στο μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αποστολή που θα επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πλατανιά. Τόσο για την καλή παρουσία πολλών «αναπληρωματικών» στον αγώνα Κυπέλλου με τα Χανιά, όσο και για το αν θα επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: