Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Φουλ για Μπατίστα ο Άρης!!


Φουλ για Μπατίστα ο Άρης

Αποφασισμένος να αποκτήσει τον Εστέμπαν Μπατίστα ο Άρης. Θετικός ο παίκτης, ποια τα δεδομένα της υπόθεσης. Στο στόχαστρο και ο Μάικ Μπράμος.

Η απόφαση για ενίσχυση του Άρη είναι ειλημμένη και δεν σταματά στο «όχι» από τον Κώστα Παπανικολάου. Οι «κίτρινοι» κινούνται για την απόκτηση ψηλού και στο στόχαστρό τους είναι ο Εστέμπαν Μπατίστα. Ήδη έχει γίνει διερευνητική κρούση στον Ουρουγουανό σέντερ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός.

Το πρόβλημα είναι πως επειδή ολοκληρώνει το Φεβρουάριο τις υποχρεώσεις του στην Κίνα, δεν μπορεί να έρθει νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο στον Άρη δείχνουν διατεθειμένοι να τον περιμένουν. Ο 32χρονος άσος έχει με την ομάδα του 27,1 πόντους, 13 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 2,1 κλεψίματα και 1 τάπα κατά μέσο όρο.

Στον Άρη καλοβλέπουν και την περίπτωση απόκτησης του Μάικ Μπράμος, αλλά μάλλον για το καλοκαίρι. Ο πρώην διεθνής φόργουορντ έχει αφήσει οριστικά πίσω του έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε πέρσι εκτός παρκέ και φέτος κάνει καλή σεζόν στην Ιταλία με τη Βενέτσια έχοντας 9,4 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά αγώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: