Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Γουότερς: «Θα το παλέψουμε με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»


Γουότερς: «Θα το παλέψουμε με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ»

Καλή ομάδα, ξέχωρα από τις κακές ήττες σε Ρόδο και Μιλάνο, παραμένει ο Άρης σύμφωνα με τον Ντόμινικ Γουότερς που αισιοδοξεί για ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε από δύο σκληρές εκτός έδρας ήττες. Μία στην Ρόδο… Ίσως δεν έπρεπε να είχα πει τόσο καλά λόγια για τον Κολοσσό την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί όντως έπαιξε πολύ καλά τελικά και μας κέρδισε. Ίσως να μπορούσαμε να ρίξουμε ένα μικρό φταίξιμο στους διαιτητές, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Δεν έπρεπε ποτέ να δώσουμε στον αντίπαλό μας την αυτοπεποίθηση πως μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ και στην συνέχεια στους διαιτητές το δικαίωμα αλλάξουν λίγο το παιχνίδι με τα άστοχα σφυρίγματά τους.

Ακολούθησε η βαριά ήττα από την Αρμάνι. Ήταν μεγάλο μάθημα για εμάς. Είδαμε πως είναι να παίζεις σε επίπεδο της Ευρωλίγκας και πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίζουμε ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Είμαστε αρκετά καλοί, απλά δεν το δείξαμε στο παρκέ εκείνη την βραδιά.

Ήταν υπέροχο που ταξίδεψαν τόσοι οπαδοί μας στην Ιταλία για να βρεθούν στο πλευρό μας. Έκαναν πολύ φασαρία, περισσότερη και από τους φίλους της Αρμάνι και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν κατά την διάρκεια του αγώνα. Ακόμη και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν υποστηρικτικοί, παρότι θα μπορούσαν λόγω της κακής εμφάνισης να είναι αρνητικοί απέναντί μας. Ήταν θετικοί και αυτό μας δίνει κουράγιο. Λατρεύουμε να βλέπουμε τους οπαδούς μας και στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας δίνουν εξτρά κίνητρο να παίζουμε καλύτερα και για αυτό θέλω να τους ζητήσω να μην απογοητευτούν λόγω αυτών των ηττών.

Πριν από αυτά τα παιχνίδια είχαμε κάνει σερί νικών. Οπότε να μην ξεχνούν ότι ξέρουμε πως να κερδίζουμε και πως έχουμε ένα καλό ρεκόρ φέτος. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και εμείς θα συνεχίσουμε να παίζουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε για εκείνους.

Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε αρκετά οικείοι ο ένας στον άλλον… Έχουμε ήδη παίξει δύο φορές. Στο ΟΑΚΑ μας κέρδισε με διαφορά στο Κύπελλο, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να παίξουμε πιο σκληρά. Είμαστε έτοιμοι… Σε πρώτη φάση προσδοκούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν λέω πως θα πάμε εκεί και θα κερδίσουμε, αλλά θα το παλέψουμε. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια σκληρή εντός έδρας ήττα και είμαι σίγουρος πως θα βγουν στο παρκέ και θα παίξουν σκληρά.

Εμείς όμως θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ότι στο Κύπελλο, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δημιουργήσουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαστε καλή ομάδα. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως είμαστε και εμείς καλοί. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλό μας στο Eurocup για κάποιο λόγο και για τον ίδιο λόγο να έχουμε πάει καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το θυμόμαστε. Έχουμε αυτοπεποίθηση
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: