Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Νέα «γκέλα» της Ρεάλ: Κρύβει τον βοηθό του Ζιντάν επειδή… δεν έχει δίπλωμα!!!


Νέα «γκέλα» της Ρεάλ: Κρύβει τον βοηθό του Ζιντάν επειδή… δεν έχει δίπλωμα!

Χειρισμοί που θυμίζουν ερασιτεχνικό σωματείο εξακολουθούν να εντοπίζονται στη Ρεάλ. Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την απαγόρευση μεταγραφών, κρύβουν τον βοηθό του Ζιντάν για ν’ αποφύγουν τιμωρία

Απίστευτες επιπολαιότητες για ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό μέγεθος εξακολουθούν να παρατηρούνται στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Πέραν του αποκλεισμού από το Κύπελλο (εξαιτίας της χρησιμοποίησης τιμωρημένου παίκτη) και της απαγόρευσης μεταγραφών που της επιβλήθηκε από τη FIFA (για παρατυπίες στην απόκτηση ανήλικων παικτών) η «βασίλισσα» φλέρταρε έντονα με μια ακόμη γκέλα.

Μαζί λοιπόν με τον Ζινεντίν Ζιντάν προωθήθηκε στο τεχνικό τιμ και ο Νταβίντ Μπετονί: Ο κουμπάρος του Γάλλου τεχνικού και βοηθός του στη Ρεάλ Καστίγια, με την προοπτική φυσικά τον ίδιο ρόλο να έχει και στην πρώτη ομάδα.

Έλα όμως που ο Μπετονί έχει δίπλωμα «UEFA A» και όχι το «UEFA Pro», το οποίο διαθέτει ο Ζιντάν και απαιτείται από την ομοσπονδία ΚΑΙ για τον βοηθό προπονητή. Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει την τιμωρία που προβλέπεται, η Ρεάλ τον δήλωσε στο παιχνίδι με τη Λα Κορούνια ως «διαχειριστή εξοπλισμού».

Και για να είναι ακόμα πιο καλυμμένη νομικά, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης κοινοποιεί ότι ο Νταβίντ Μπετονί δεν είναι ο δεύτερος προπονητής της πρώτης ομάδας, όπως γράφτηκε τις τελευταίες ώρες. Όπως απάντησε ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του, την 5η Ιανουαρίου, δεν έχει δεύτερο τεχνικό. Ο Νταβίντ Μπετονί είναι μέρος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας».

Ένα σενάριο φυσικά που δεν μοιάζει τόσο αληθές βάσει του παρακάτω video, στο οποίο ο Μπετονί φέρεται (πριν το ματς με τη Λα Κορούνια) ακριβώς όπως θα φερόταν ένας βοηθός προπονητή…








*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: