Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Στραματσόνι: «Να βρεθεί ο επόμενος σταρ του Παναθηναϊκού»


Στραματσόνι: «Να βρεθεί ο επόμενος σταρ του Παναθηναϊκού»

Σκληρή δουλειά με τους νεαρούς παίκτες θέλει να κάνει ο Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου ανάμεσά τους να βρεθεί ο επόμενος μεγάλος σταρ των πράσινων.


Για την μεταγραφή του Νίκου Καρέλη και την σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει με τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού μίλησε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος φαίνεται πως αναζητά στους Μαμούτε, Κλωναρίδη, Βλαχοδήμο και Καλτσά τον επόμενο σταρ των πράσινων.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στην ήττα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σχολίασε και το δύσκολο ματς που ακολουθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ: «Κατά τη γνώμη μου, μετά τις διακοπές παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με καλή νοοτροπία, ακόμα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρότι άλλαξα κάποιους παίκτες, παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές, χάνεις πολλές ευκαιρίες και σε μια βαθιά μπαλιά χάνει την συγκέντρωσή της η άμυνα και χάνεις. Αυτή είναι η κακή μεριά. Αυτό που κρατάμε είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας, αλλά να συνεχίσουμε».

Για την κλήρωση με τον Ατρόμητο: «Όταν θες να φτάσεις στο τέλος μιας διοργάνωσης, πρέπει να τους κερδίσεις όλους. Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλος με τον ίδιο τρόπο. Υπάρχει σεβασμός, αλλά πρέπει να νικήσουμε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με τους αγώνες του Κυπέλλου».

Για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι το τελευταίο παιχνίδι χωρίς οπαδούς, δεν είναι εύκολο για κανένα να παίζει σε ένα άδειο στάδιο. Από τότε που ήρθα στην Ελλάδα δεν είχα την τύχη να παίξω ένα παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας.

Ο Πανιώνιος δείχνει να είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Χρειαζόμαστε το καλύτερο πρόσωπο του Παναθηναϊκού για να πάρουμε τη νίκη, που είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσουμε το σερί καλών αγώνων, ώστε να πλησιάσουμε ξανά στην δεύτερη θέση».

Για το αν πήρε πληροφορίες απ’ τον Μπουμάλ για το ματς: «Συνήθως δεν ρωτάω τέτοια πράγματα τους παίκτες. Τώρα ο Ολιβιέ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, πρέπει να συγκεντρωθεί μόνο σ’ αυτό. Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι πως αν καταφέρουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο κόντρα στον Πανιώνιο, θα σημαίνει πως έχουμε βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Για την μετά-Καρέλη εποχή: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι χαρούμενος ως προπονητής που έφυγε ο Καρέλης, αλλά από την αρχή η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη ως προς το τι θέλει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή. Και ο παίκτης το ήθελε. Από κει και πέρα, κοιτάμε το μέλλον. Χαίρομαι που ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση στα δύο τελευταία ματς. Υπάρχουν νέοι παίκτες που πρέπει να είναι το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, ο Μαμουτέ και ο Βλαχοδήμος που ήρθαν τώρα, μαζί με τον Καλτσά και τον Κλωναρίδη. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να δουλέψουμε με νέους παίκτες, για να τους βελτιώσουμε και γίνουν ένας απ’ τους μεγάλους σταρ της ομάδας».

Για το αν θα χρειαστεί χρόνο ο Μαμουτέ και για την κατάσταση του Βλαχοδήμου: «Είναι δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Μαμουτέ έχει έρθει με διάθεση, χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δουλεύει σκληρά, κάνει έξτρα πρόγραμμα, γιατί θέλει να βρεθεί γρήγορα σε καλή κατάσταση για να βοηθήσει την ομάδα και μ’ αρέσει η νοοτροπία του. Όσο για τον Βλαχοδήμο, δεν έπαιζε για κάποιο διάστημα. Πρέπει να ελέγξουμε την κατάστασή του και σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τους δύο διευθυντές να πάρουμε την απόφαση για το τι θα συμβεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: