Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Είπε «ευχαριστώ» η Άντερλεχτ!

Επιστροφή στις νίκες για την Άντερλεχτ που επικράτησε της Μαλίν 1-0 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος με τους «μωβ» να λένε «ευχαριστώ» στην «γκέλα» της Ζούλτε- Βάρεγκεμ.

Είπε «ευχαριστώ» η Άντερλεχτ
Την ευκαιρία να ξεφύγει από την δεύτερη της βαθμολογίας Ζούλτε- Βάρεγκεμ ακόμη περισσότερο είχε η Άντερλεχτ μετά το πέρας της 29ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι «μωβ» επικράτησαν εντός έδρας της Μαλίν με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα που πέτυχε στο 58’ ο Ντε Σούτερ, ο οποίος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Άντερλεχτ ξέφυγε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία από την δεύτερη Ζούλτε- Βάρεγκεμ, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ και πλέον η διαφορά μεταξύ των άλλων συλλόγων έφτασε στους έξι βαθμούς.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Γκενκ επικράτησε 3-2 της Γάνδης. Η Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου ήρθε 1-1 με την Σαρλερουά του Μιχάλη Σηφάκη. Εύκολο απόγευμα είχε η Σταντάρ Λιέγης που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Λέουβεν 4-0.

Σημαντικό «τρίποντο» και για την Λίρς που νίκησε 1-0 την Κόρτραϊκ. Την δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Μπέβερεν που νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-2 την Γκέρμιναλ. Μεγάλο «διπλό» πήρε και η Μονς με σκορ 3-1 στην έδρα της Σερκλ Μπριζ.

Η (29η) αγωνιστική:

Άντερλεχτ- Μαλίν 1-0
Γκενκ- Γάνδη 3-2
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Κλαμπ Μπριζ 1-2
Λέουβεν- Σταντάρ Λιέγης 0-4
Λόκερεν- Σαρλερουά 1-1
Λιρς- Κόρτραϊκ 1-0
Μπέβερεν- Γκέρμιναλ 3-2
Σερκλ Μπριζ- Μονς 1-2

Η επόμενη (30η) αγωνιστική:

Κλαμπ Μπριζ- Λιρς
Σταντάρ Λιέγης- Λόκερεν
Γάνδη- Άντερλεχτ
Γκέρμιναλ- Σερκλ Μπριζ
Σαρλερουά- Μπέβερεν
Κόρτραϊκ- Λέουβεν
Μαλίν- Ζούλτε Βάρεγκεμ
Μονς- Γκενκ


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: