Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σαλπιγγίδης: «Νιώθω την αδικία στο πετσί μου»

Άδικη χαρακτήρισε την αποβολή του στο ματς με τον Πλατανιά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ πρόσθεσε πως έκανε απλά μια κίνηση απαξίωσης, αλλά δεν μούντζωσε τον βοηθό διαιτητή.

Σαλπιγγίδης: «Νιώθω την αδικία στο πετσί μου»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη παρόλο που μείναμε με δέκα αρχικά και στη συνέχεια με εννέα παίκτες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Για την δική μου φάση θέλω να πω πως νιώθω την αδικία στο πετσί μου. Πήγα και στα αποδυτήρια των διαιτητών και μου είπαν πως αν και έχω μία λαμπρή καριέρα με ήθος, σήμερα δεν το επιβεβαίωσα. Λένε πως μούντζωσα. Η αλήθεια είναι πως έκανα μία κίνηση απαξίωσης, όχι όμως μούντζα. Για να ρίξεις μούντζα πρέπει να έχεις τεντωμένα τα δάχτυλά σου προς μία κατεύθυνση. Εγώ τα είχα μαζεμένα και με τον καρπό μου να κοιτάει προς τα κάτω! Είμαι πολύ λυπημένος για αυτό που έγινε».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν τόνισε: «Η ομάδα, μετά και από αυτή τη νίκη, πάει με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν και ελπίζω πως θα τα καταφέρει και θα πάρει αυτό που θέλει και πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: