Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

«Κλειδί ο Φιγκερόα»

Η είσοδος του Λουτσιάνο Φιγκερόα ήταν ο λόγος που ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 1-0 επί της Κέρκυρας σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

«Κλειδί ο Φιγκερόα»
Ο νεαρός αμυντικός του «τριφυλλιού» μίλησε μετά το ματς και για τη δική του παρουσία στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι η πρώτη μου εμφάνιση συνδυάστηκε με νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, ακολουθούσαμε εμείς το ρυθμό της Κέρκυρας αντί να γίνεται το αντίθετο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά, πιέσαμε και μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ. Είχα να αγωνιστώ από τις 15 Δεκεμβρίου, δεν είχα τα τρεξίματα που ήθελα, είχα και λίγο άγχος. Ελπίζω να έχω ευκαιρίες να δείξω παραπάνω πράγματα . Ο Φιγκερόα ήταν ξεκούραστος είχε τρεξίματα, μοίραζε τη μπάλα και ήταν το κλειδί για να πάρουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, εφόσον έρχονται αυτοί όλα είναι καλά».

Σχετικά με το επόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δήλωσε:

«Στην Τούμπα θα κερδίσει αυτός που θα παίξει πιο δυνατά και θα έχει ψυχή, θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι. Από κει και πέρα έχουμε πιο εύκολο πρόγραμμα με δύο εντός έδρας ματς, πρέπει να κάνουμε πράματα και θάματα για να μην μπούμε στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: