Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ζέκα: «Θα δώσουμε την μάχη μας»

Η νίκη επί της Κέρκυρας διατηρεί τον Παναθηναϊκό εντός του στόχου των πλέι οφ, εκεί όπου θα δώσει την μάχη του, σύμφωνα με τον Ζέκα.

Ζέκα: «Θα δώσουμε την μάχη μας»
Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κέρκυρα, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και παραμένει εντός στόχων που είναι το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Σύμφωνα με τον Ζέκα, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και άξιζαν τη νίκη.

«Δεν θα έλεγε πως υπήρχε άγχος. Ήμασταν καλύτεροι και θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά όταν η άλλη ομάδα πετάει συνέχεια τη μπάλα έξω, διακόπτεται ο ρυθμός και έτσι δυσκολευτήκαμε. Με τον Φιγκερόα και τον Φορναρόλι, πρεσάραμε και γίναμε περισσότερο επιθετικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Τριανταφυλλόπουλος έπαιζε άσχημα. Όμως χρειαζόμασταν επιθετικές ευκαιρίες γιατί και η Κέρκυρα προσπαθούσε να απειλήσει», είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά και των πλέι οφ, σχολίασε: «Είχαμε μια καλή εμφάνιση σήμερα και είναι καλό για μας γιατί κερδίσαμε τρίτο αγώνα στη σειρά, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν και πλέον μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να παίζουμε καλύτερα. Θα είναι δύσκολος αγώνας και για τους δύο αυτός απέναντι στον ΠΑΟΚ αλλά θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε το ματς. Προχωράμε προς το στόχο μας και δεν μπορούμε να οπισθοχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή παραμένουμε στους πέντε πρώτους και αυτός είναι ο στόχος μας, για να δώσουμε τη μάχη μας στα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: