Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Και όμως την ξεπέρασε!

Στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον ο ΑΠΟΕΛ, μετά την εντός έδρας νίκη του με σκορ 2-0 απέναντι στην ΑΕΛ και το «στραβοπάτημα» της Ανόρθωσης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Και όμως την ξεπέρασε
Πριν από λίγο καιρό έμοιαζε δύσκολο η Ανόρθωση να «πέσει» από την κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, αφού η διαφορά που είχε με τις ομάδες που την καταδίωκαν ήταν αρκετά μεγάλη.

Ωστόσο, η «Κυρία» τις τελευταίες αγωνιστικές δεν έπειθε με τις εμφανίσεις της, με αποτέλεσμα η μία «γκέλα» να διαδέχεται την άλλη. Έτσι, η… τιμωρία για το σύνολο του Ρόνι Λέβι ήρθε την 24η αγωνιστική όταν και «έπεσε» από την κορυφή του πρωταθλήματος, αφού ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 1-1 με την στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Όλο αυτό το διάστημα, όμως, ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε «στραβοπατήματα» και έκανε μία σταθερή πορεία χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Τελικά, η δικαίωση για τους «γαλαζοκίτρινους» ήρθε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, της οποίας επιβλήθηκαν εντός έδρας με σκορ 2-0 και σε συνδυασμό με την «γκέλα» της Ανόρθωσης είναι πλέον εκείνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Αλεξάνδρου στο 51’ και το 70’.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Ομόνοια επικράτησε εκτός έδρας της Πάφου 2-1. Σημαντική νίκη με σκορ 1-0 πήρε και η Αλκή απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ τη δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε και η Δόξα Κατωκοπιάς που επιβλήθηκε της Αγίας Νάπας 2-1. Στο 1-1 «κόλλησαν» τόσο ο Απόλλων Λεμεσού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, όσο και το Παραλίμνι με τον Εθνικό Άχνας.

Η (24η) αγωνιστική:

Σάββατο (9/3)

Πάφος- Ομόνοια 1-2
Αλκή- Νέα Σαλαμίνα 1-0
ΑΠΟΕΛ- ΑΕΛ 2-0
Απόλλων Λεμεσού- Ολυμπιακός Λευκωσίας 1-1
Δόξα Κατωκοπιάς- Αγία Νάπα 2-1
Παραλίμνι- Εθνικός Άχνας 1-1
Ανόρθωση- ΑΕΚ Λάρνακας 1-1

Η επόμενη (25η) αγωνιστική:
ΑΕΚ Λάρνακας- Παραλίμνι
ΑΕΛ- Ανόρθωση
Αγία Νάπα- Αλκή
Εθνικός Άχνας- Δόξα Κατωκοπιάς
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Ομόνοια
ΑΠΟΕΛ- Πάφος
Νέα Σαλαμίνα- Απόλλων Λεμεσού


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: