Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Πέτκοβιτς: «Θέλουμε με την αξία μας την τρίτη θέση»

Με τις δικές της δυνάμεις θέλει να παλέψει για την έξοδο στο Champions League σε αντίθεση με ότι κάνουν άλλες ομάδες, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Πέτκοβιτς: «Θέλουμε με την αξία μας την τρίτη θέση»
Η έξοδος στο Champions League είναι ο νούμερο ένα στόχος της Λάτσιο, ωστόσο, οι «λατσιάλι» θέλουν να το πετύχουν με την αξία τους και όχι με… βοήθεια από άλλους, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Ο τεχνικός της ομάδας άφησε αιχμές για την εξωαγωνιστική βοήθεια που όπως πιστεύει ο ίδιος έχει η Μίλαν, κάτι άλλωστε που φάνηκε και στο παιχνίδι με την Τζένοα.

«Στόχος μας αναμφίβολα είναι η τρίτη θέση και γι’ αυτήν θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Ωστόσο, εμείς δεν ζητάμε την βοήθεια κανενός, όπως κάνουν άλλες ομάδες, αλλά βασιζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Είδαμε και το χθεσινό παιχνίδι και πλέον πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη απέναντι στην Φιορεντίνα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Ενώ μιλώντας για το παιχνίδι με τους «βιόλα», είπε: «Η Φιορεντίνα θέλει και αυτή πάρα πολύ τη νίκη και θα παλέψει γι’ αυτήν με τον κόσμο της στο πλευρό της. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να νικήσουμε».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: