Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μοναδικός απών ο «Σόφο»

Μοναδικός απών ο «Σόφο»
Με μοναδική απουσία αυτή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη (κάκωση στο πέλμα) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η τελευταία προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, πριν το σημαντικό παιχνίδι με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (Πέμπτη 29/11, 21:00) για την όγδοη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένων και των Άντι Πάνκο και Γάιου Σκορδίλη, ωστόσο τα ερωτηματικά για την σύνθεση των «πράσινων» δεν λείπουν.

Για τη συμμετοχή του Αμερικανού φόργουορντ των «πράσινων» δεν τίθεται αμφιβολία και θα δώσει κανονικά το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι.

Άγνωστο παραμένει όμως αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Έλληνας σέντερ και εφόσον αυτό συμβεί αν θα αγωνιστεί καθώς έχει στα… πόδια του μόλις μία προπόνηση, την σημερινή.

Πάντως είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση, είναι πολύ πιθανό βρεθεί στην 12άδα του «τριφυλλιού» ο -έτοιμος εδώ και καιρό για αποχώρηση- Χίλτον Άρμστρονγκ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Σλοβένους καθώς σε συνδυασμό με ήττα της Καντού από τη Χίμκι στη Ρωσία θα πάρει από αύριο το εισιτήριο για το Top 16 της Euroleague.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: