Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο»

«Είμαι δεμένος με τον Πανιώνιο»
Δικαιωμένος που βρίσκεται στον Πανιώνιο για δεύτερη φορά στην καριέρα του και η ομάδα πάει τόσο καλά, εμφανίστηκε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός του «Ιστορικού» υποστήριξε ότι η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου στη Σούπερ Λίγκα είναι άκρως ικανοποιητική, ενώ για το αν σκέφτεται να φύγει, ήταν ξεκάθαρος: «Χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ».

«Η αγάπη των φιλάθλων μας, μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία», τόνισε για τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης στην ιστοσελίδα της Superleague:

Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το φετινό πρωτάθλημα;
«Στο φετινό πρωτάθλημα νομίζω πως βλέπουμε ομάδες που κάνουν ό,τι καλύτερο βασισμένες μετά από χρόνια σε Έλληνες παίκτες. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουμε δει και αρκετά νέα παιδιά να χουν πολύ χρόνο συμμετοχής ακόμα και από ομάδες που δεν το συνηθίζουν. Είναι θετικό και είναι κάτι που έλλειπε…»

Πως κρίνεις την μέχρι τώρα παρουσία σας;
«Η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μου, είναι άκρως ικανοποιητική. Από κει και έπειτα όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και εμείς έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και πολλά περισσότερα να δώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας.»

Ποιος ήταν ο στόχος που θέσατε ως ομάδα στην αρχή της σεζόν;
«Ο στόχος που είχαμε και που ακόμα έχουμε, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι τεράστια και η βελτίωσή μας θεαματική, κάτι που μας οδηγεί στον στόχο που παραμένει σημαντικός για την βιωσιμότητα της ομάδας.»

Μήπως έχει διαφοροποιηθεί μετά από τα θετικά αποτελέσματα;
«Μετά από τα θετικά αποτελέσματα, φροντίζουμε να κάνουμε σταθερά βήματα ώστε να αποδώσουμε καλύτερο ποδόσφαιρο βάσει των δυνατοτήτων μας και βάσει όσων ο προπονητής μας ζητάει. Εφόσον το πετύχουμε και έρθει κάτι καλύτερο, φυσικά όλοι μας θα χαρούμε.»

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το σημείο «κλειδί» για την φετινή σας εικόνα;
«Η φετινή μας εικόνα οφείλετε αφενός στην πολύ σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους μας, παίκτες-προπονητές, αφετέρου στο οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Αυτό μας δίνει χαρά και όρεξη για την δύσκολη συνέχεια.»

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και γνωρίσατε την ήττα;
«Στην Τρίπολη αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε την ατυχία να δεχθούμε γκολ πολύ νωρίς και το ημίχρονο να μας βρει να χάνουμε 2-0. Δεν παρατήσαμε τον αγώνα και παίξαμε αυτό που μπορούμε για 90λεπτα, πιστέψαμε στην ανατροπή και αν και δεν ήρθε, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια.»

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να πάρεις την απόφαση να αγωνιστείς για 2η φορά στον Πανιώνιο;
«Έχω επαναλάβει και παλαιοτέρα πως με τον Πανιώνιο είμαι δεμένος γιατί ουσιαστικά εδώ έκανα τα «βήματά» μου στην πρώτη κατηγορία. Ήταν εύκολη απόφαση λοιπόν, να έρθω στον Ιστορικό σύλλογο και είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος του».

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις ανάμεσα στην ομάδα του τότε (2006-2009) και του τώρα;
«Είναι δυο διαφορετικές ομάδες και δύο διαφορετικές εποχές... Τότε τα οικονομικά δεδομένα ήταν καλύτερα και πιστεύω πως αν ο σύλλογος τα είχε τώρα, με την δουλειά και την προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς θα ήμασταν ακόμα καλύτερα.»

Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά;
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αγωνιστικά από την ομάδα μου και από τον προπονητή μου. «Διασκεδάζω» κάθε προπόνηση και χαίρομαι να παίζω ποδόσφαιρο εδώ. Με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στην κυριολεξία ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο».

Επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Πως προετοιμάζεστε για αυτό το ματς;
«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο. Εμείς όμως, όπως πάντα, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και ελπίζω σε νίκη της ομάδας μου.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της ομάδας;
«Οι φίλοι της ομάδας είναι κοντά μας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Η αγάπη τους για τον σύλλογο είναι δεδομένη και αυτό μας κρατάει όρθιους σε κάθε δυσκολία.»

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
«Βλέπω ταινίες και συζητάω με φίλους μου για ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: