Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Μου άρεσε που οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»

«Μου άρεσε που οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος»
Στην μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του Πανιωνίου στο παιχνίδι των «κυανέρυθρων» κόντρα στην Ούνιξ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup, στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, παρά την «δίκαιη» -όπως την χαρακτήρισε- ήττα, ήταν ικανοποιημένος αφενός γιατί η ομάδα του πάλεψε μέχρι το τέλος και αφετέρου γιατί διέγνωσε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

«Συγχαρητήρια στην Ούνιξ. Άξιζε τη νίκη. Ξεκίνησαν καλά από την αρχή, ενώ εμείς δεν τα πήγαμε καλά στα πρώτο πεντάλεπτο. Στη συνέχεια αντιδράσαμε, παίξαμε εξυπνότερα και στο τέλος της πρώτης περιόδου φέραμε τα παιχνίδι σχεδόν στα ίσια. Η Ούνιξ έχει ποιότητα, κάτι το οποίο έγινε εμφανές στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, ειδικά όταν η διαφορά έφτασε στους 20 πόντους», είπε ο κόουτς του Πανιώνιου και πρόσθεσε:

«Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σήμερα στην ομάδα μου είναι ότι οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι το τέλος το οποίο είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας. Δουλεύω μόλις λίγες ημέρες για τον Πανιώνιο, οπότε είναι σημαντικό για εμένα αυτή τη στιγμή να αρχίσω να χτίζω σημεία του παιχνιδιού βήμα-βήμα. Αυτό που έμαθα από αυτό το ματς είναι ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης και καλές πιθανότητες για το μέλλον. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην Ούνιξ και καλή τύχη».

Από την πλευρά του ο κορυφαίος παίκτης των «κυανέρυθρων», Νίκος Παππάς, σχολίασε: «Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και δεν καταφέραμε να ξαναμπούμε γρήγορα στο ρυθμό του αγώνα. Τους επιτρέψαμε να κάνουν ελεύθερα σουτ και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και αυτό ήταν πιθανότατα η στιγμή «κλειδί» για το μας. Προσπαθήσαμε περισσότερο στο δεύτερο μισό. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και σταματήσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες της Ούνιξ. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Είχαμε κάποιος ευκαιρίες να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ήταν δύσκολα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: