Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Καρέ της… Primera Division!!

Καρέ της… Primera Division
Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το πρώτο «πιάτο» του Κυπέλλου Ισπανίας την Τετάρτη. Οι τέσσερις ομάδες της Primera Division, Λεβάντε, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Χετάφε δεν είχαν κανένα πρόβλημα να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στη φάση των «16». Σκόραρε ο Νίκος Καράμπελας.

Οι «ροχιμπλάνος» έχοντας ως… καβάτζα το 3-0 του πρώτου μέρους κόντρα στην Ρεάλ Χαέν, είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Ραούλ Γκαρσία στο 16’ έκανε το 1-0 για τους Μαδριλένους στον επαναληπτικό και με συνολικό σκορ 4-0, βρίσκονται στις «16» κορυφαίες ομάδες.

Η Χετάφε δεν ήθελε να ζοριστεί. Και με το δίκιο της. Το 4-0 από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Πονφεραντίνα είχε ξεκαθαρίσει την υπόθεση. Έτσι οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 και η «μεγάλη» ομάδα προκρίθηκε.

Η Λεβάντε κόντρα στην Μελίγια είχε το πιο δύσκολο έργο της βραδιάς. Κι αυτό γιατί καλούταν να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Ο Νίκος Καράμπελας ξεκίνησε βασικός και στο 25’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσότα ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους και η πρόκριση ήταν στον «αέρα». Ωστόσο στη συνέχεια η Λεβάντε σοβαρεύτηκε, πέτυχε τρία γκολ με τους Ρότζερ (63’), Μίτσελ (76’) και Ιμπόρα (πεν. 85’) για το τελικό 4-1 και την εμφατική πρόκριση.

Τέλος, η Βαλένθια διπλασίασε τις νίκες της απέναντι στην Γιαγκοστέρα, καθώς μετά το 2-0 του πρώτου ματς, επικράτησε και στο δεύτερο με 3-1.





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: