Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Διοργάνωση (αρχικά) δίχως ενδιαφέρον!!

Διοργάνωση (αρχικά) δίχως ενδιαφέρον
Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή τα λόγια είναι περιττά. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, ένα μόνο αξίζει να καταγραφεί. Η αδιαφορία των περισσοτέρων παικτών των «ερυθρολεύκων» ήταν μνημειώδης. Οσοι πήραν ευκαιρία, την έχασαν πανηγυρικά. Για μια ακόμη φορά (με εξαίρεση τον Τζεμπούρ) ήταν μπλαζέ, κατατονικοί και υποτίμησαν τόσο τον κόσμο που πήγε στο γήπεδο όσο και την Παναχαϊκή. Αυτά και παραπάνω δεν χρειάζονται.

Γράφει ο Γιώργος Μαζιάς


Αξιος ο Φωστήρας, έδωσε καλό μάθημα στον Πανιώνιο. Θα ήταν όλα διαφορετικά στο κύπελλο Ελλάδας αν δεν γυρίζαμε έπειτα από πολλά χρόνια σε διπλά παιχνίδια που ουσιαστικά απαγορεύουν τις εκπλήξεις. Η ομάδα του Ταυρου μπορεί περάσει αν αντέξει στη ρεβάνς, αλλά γενικά η διοργάνωση χάνει την ομορφιά της και στερεί το δικαίωμα στον ασθενέστερο για πρόκριση.

To θέμα είναι τι θέλουμε από τη διοργάνωση. Εκπλήξεις ή δυνατά ζευγάρια από τους οκτώ και μετά; Με τα μονά ματς ευνοουνται τα «μπαμ». Στα διπλά περνάει πιο ευκολα ο μεγάλος οπότε κατά ένα τεράστιο ποσοστό θα έχουμε κόντρες Σουπερ Λίγκας στις τελευταίες φάσεις του κυπέλλου. Το σίγουρο είναι πως με την παρούσα κατάσταση στους πρώτους γύρους το ενδιαφέρον είναι χαμηλό.

Με έλλειψη ενδιαφέροντος και το νικητή μάλλον γνωστό με βάση τη διαφορά δυναμικότητας που αναπτύσσεται και εμφανίζεται σε δυο ματς δύσκολα θα ασχοληθεί κάποιος. Ταλαιπωρία μοιάζει για όλους. Ειδικά για τις ομάδες της Β' εθνικής που ήδη έχουν μεγάλο αριθμό αγώνων να δώσουν για την κατηγορία τους. Οι μεγάλοι ξέρουν ότι και κάτι να πάει στραβά στο πρώτο παιχνίδι, υπάρχει και η ρεβάνς για να διορθώσουν την ανορθογραφία.

Η πιθανότητα του ήρωα της μιας βραδιάς εκμηδενίζεται για τους μικρούς και όλοι περιμένουν στα σταυρώματα των ομάδων της «ελίτ». Χαμηλό τηλεοπτικό ενδιαφέρον στην αρχή, μεγάλο στη συνέχεια. Εξαρτάται τι θέλεις. Αυτό άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή μας.

Οσο για τα επεισόδια πριν τον αγώνα βετεράνων στο «Αλεξάνδρειο» είναι αυτό που λένε «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: