Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Πονοκέφαλος» για Τσιώλη!!

«Πονοκέφαλος» για Τσιώλη
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από τη σημερινή προπόνηση του Αστέρα, καθώς οριστικοποιήθηκε η απουσία τόσο του Μπαρτολίνι όσο και του Κουρμπέλη από το ματς με την Ξάνθη για τη δέκατη τρίτη αγωνιστική.

Ο Σάκης Τσιώλης δε θα έχει στη διάθεσή του τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ο Μπαρτολίνι συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Κουρμπέλης είναι στο όριο για να πάθει μεγαλύτερη ζημιά στο δικέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο να θεωρεί πως αμφότεροι πρέπει να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης από την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θα δυσκολευτεί στην επιλογή της ενδεκάδας για τον αγώνα με τους Ακρίτες, αφού εκτός θα μείνουν και οι τιμωρημένοι Περόνε και Σανκαρέ, όπως και ο τραυματίας Πιπίνης.

Όσον αφορά τη προπόνηση της ομάδας, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού. Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Ξάνθης θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και αμέσως μετά ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει για την ακριτική πόλη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: