Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μια τριμελής επιτροπή από πέντε - έξι άτομα!!

Μια τριμελής επιτροπή από πέντε - έξι άτομα!
Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για την πρόταση του Αλέξη Κούγια για τη δημιουργία νέας λίγκας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υπενθυμίζοντας την… ιστορική φράση του Νίκου Βαμβακούλα.

Ιστορική η φράση του Νίκου Βαμβακούλα «να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή από πέντε - έξι άτομα, να πάω στον πρόεδρο»…

Όσο βάρος είχε εκείνη η φράση άλλο τόσο έχει και η πρόθεση για τη δημιουργία νέας λίγκας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής την είπε ένα απομεσήμερο σε ένα ραδιόφωνο της επαρχίας και η αναπαραγωγή της δημιούργησε ζήτημα.

Σε μια εβδομάδα χωρίς ευρωπαϊκά παιχνίδια ο απόηχος της διαιτησίας Αρετόπουλου δεν έφτανε για να σχηματιστεί ενδιαφέρουσα δημοσιογραφική ύλη. Ηρθε λοιπόν η πρόταση για τη δημιουργία νέας λίγκας ώστε να ταραχτούν τα λιμνάζοντα ύδατα.

Το θέμα θα άξιζε σοβαρότερου χειρισμού αν βρισκόταν έστω μια ΠΑΕ πλην της Παναχαϊκής που να συμμεριζόταν τις απόψεις του νομικού συμβούλου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου δεν βρέθηκε καμμιά. Ο Παναθηναϊκός που θεωρητικά θα μπορούσε να την στηρίξει, το αρνήθηκε χωρίς ουσιαστική συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Με την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν είναι δυνατό να παίζει κανείς.

Μια λίγκα χωρίς γήπεδα, χωρίς διαιτητές και χωρίς τηλεοπτικά έσοδα είναι ωραία πρόταση για να γεμίζουν με ύλη και φωτογραφίες εφημερίδες και ιστότοποι. Για να καταναλώνεται ραδιοφωνικός χρόνος. Αντε και για να ικανοποιείται η ακόρεστη δίψα για δημοσιότητα που έχει ο νομικός σύμβουλος. Ωστόσο η φράση του Νίκου Βαμβακούλα είναι πιο ανθεκτική στο χρόνο και βγάζει περισσότερο γέλιο!..
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: