Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Κόπα Σουνταμερικάνα: Στον τελικό η Σάο Πάολο!! (video)

Παρά το εντός έδρας 0-0 με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, η Σάο Πάολο πέρασε στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς είχε πάρει 1-1 στη Χιλή.
Πάντως, οι Βραζιλιάνοι δεν αρκέστηκαν στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού, αλλά ξεχύθηκαν στην επίθεση, ώστε να διασφαλίσουν την πρόκριση από νωρίς. Ενώπιον 60,000 θεατών πίεσαν ασφυκτικά με κορυφαίους τους Λουίς Φαμπιάνο, Ζάντσον και Λούκας Μούρα, αλλά ο Κρίστοφερ Τοσέλι δεν νικήθηκε. Ακόμα και ο Ροτζέριο Σένι δοκίμασε την τύχη του με εκτέλεση φάουλ, αλλά το σκορ δεν άνοιξε.
Από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, οι επιθέσεις της Σάο Πάολο κόπασαν. Άλλωστε οι Χιλιανοί ήθελαν γκολ, ώστε να προκριθούν, όχι οι «τρικολόρ παουλίστα». Με χαμηλωμένους ρυθμούς, λοιπόν, εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για το τελικό της διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, το κύπελλο της οποίας δεν κοσμεί ακόμα την πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.
Αύριο (30/11, 02:15) θα κριθεί ο δεύτερος φιναλίστ. Η Μιλονάριος από την Κολομβία υποδέχεται την Τίγκρε από την Αργεντινή έχοντας αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία στον πρώτο αγώνα.
Σάο Πάολο: Σένι, Τολόι, Ροντόλφο, Μπρούνο Κορτές, Μιράντα, Ουέλινγκτον, Λούκας Μούρα, Ζάντσον (78’ Γκανσό), Ντενίλσον, Οσβάλντο, Λουίς Φαμπιάνο.
Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα: Τοσέλι, Πάροτ, Αντία, Βαλενζουέλα, Μαρτίνεζ, Σίλβα (66’ Οβέλαρ), Περάλτα (59’ Μενέσες), Κορντέρο, Ρίος (81’ Μίερ), Κόστα, Καστίγιο.





πηγή: onsports.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: