Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Λαχτάρησε, αλλά...!

«Κάζο» σαν αυτό του Πανιωνίου πήγε να πάθει ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών, όμως ο Παπάζογλου «έσωσε» την παρτίδα για τους Κρητικούς.
Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, ο Παπάζογλου αξιοποίησε τουλάχιστον αμφισβητούμενο πέναλτι στο 60’ κι έδωσε νίκη 1-0 στους Κρητικούς επί του Απόλλωνα Αθηνών.

Επηρεασμένοι από τις αλλαγές οι γηπεδούχοι, χρειάστηκαν την εσπευσμένη είσοδο του Σίσιτς για να πάρουν τα πάνω τους και προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το rotation του Αναστόπουλου (έξι αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι των Ιωαννίνων) επεδίωκε να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς.

Η εικόνα του ΟΦΗ όμως στο πρώτο ημίχρονο… επεδίωκε να εκνευρίσει τους 2.000 φίλους του στην εξέδρα. Βλέποντας λοιπόν την ομάδα του να τα βρίσκει σκούρα με τον ταμπουρωμένο Απόλλωνα (και να απειλεί μονάχα μ’ ένα διαγώνιο σουτ του Παπάζογλου που απέκρουσε ο Αθανασίου) ο «αλενατόρε» αναγκάστηκε να παίξει το χαρτί «Σίσιτς». Κι αυτό τον δικαίωσε. Ξανά.

Κι αυτό διότι μετά την είσοδο του Σλοβένου, ο ΟΦΗ ανέβηκε. Στρίμωξε (ακόμα παραπάνω) τον αντίπαλο. Κι έκανε το γκολ να μη μοιάζει τόσο… ανέφικτη υπόθεση. Δεν το έβαλε λοιπόν ο Περογαμβράκης στο 50’, όταν η ωραία κεφαλιά του έφυγε έξω. Δεν το έβαλε ο Σαρ -ή μάλλον δεν τον άφησε ο Κρουσταλέλης να το βάλει αποκρούοντας στη γραμμή τη νέα κεφαλιά. Το έβαλε όμως ο Παπάζογλου, αξιοποιώντας ένα πέναλτι που (δεν) έκανε ο Ιασωνίδης στον Περογαμβράκη.

Ο τελευταίος, δε, ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη από τις ευκαιρίες που έφτιαξε ως το τέλος ο ΟΦΗ για να διπλασιάσει τα τέρματά του (μετά από ασταθή απόκρουση του Αθανασίου σε μακρινό σουτ του Κουρδάκη). Παρόλο που δεν κατάφερε λοιπόν να την αξιοποιήσει, οι Κρητικοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης και θα χρειαστεί απλά να είναι σοβαροί στη ρεβάνς της 12ης Δεκεμβρίου στη Ριζούπολη για να την κατακτήσουν.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (76’ Νύκταρης), Ιωαννίδης (46’ Σίσιτς), Ζορμπάς, Περογαμβράκης (83’ Ροβίθης), Βιτώρος, Παπάζογλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου (80’ Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Δημογιάννης (61’ Καραχάλιος), Μανιάς, Διαμαντίδης, Τομαράς (69’ Κορώνης)



πηγή: sday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: