Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Θα δούμε μαζί Μήτρογλου-Τζεμπούρ»

Ζαρντίμ: «Θα δούμε μαζί Μήτρογλου-Τζεμπούρ»
Κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να χρησιμοποιήσει μαζί στην επίθεση τους Μήτρογλου και Τζεμπούρ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή (2-0).

Ωστόσο, τόνισε ότι με το συγκεκριμένο δίδυμο στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», χάνεται η ισορροπία της ομάδας.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε ότι το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη τυο αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι και στον επαναληπτικό θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη συνέντευξη Τύπου:

Είχατε ζητήσει από τους παίκτες σας αρκετά γκολ και να τελειώνατε από σήμερα την πρόκριση. Το 2-0 σας ικανοποιεί;
«Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ιδιαιτέρως χαμηλός και αυτό βοήθησε πολύ την λειτουργία της άμυνας της Παναχαϊκής. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τον ρυθμό, βελτιωθήκαμε, πετύχαμε δύο γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ από αυτά που πετύχαμε. Εχουμε παίξει το ένα ματς από τα δύο. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Εμείς θα πάμε στην Πάτρα με την ίδια στάση και την ίδια συμπεριφορά, ώστε να πετύχουμε την πρόκριση. Επίσης εκμεταλλευτήκαμε το παιχνίδι για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους από τους παίκτες μας που δεν είχαν την ευκαιρία. Με εξαίρεση τον δεύτερο τερματοφύλακα και τον Τάτο, όλοι οι υπόλοιποι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας, να βοηθάνε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλη η κούραση. Είχαμε ανάγκη όλους τους ποδοσφαιριστές μας για να μας βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστούμε».

Από ποιους μείνατε ικανοποιημένος; Θα τους δώσετε την ευκαιρία και στη ρεβάνς της Πάτρας;
«Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχει την υποχρέωση να παίζει καλά. Εχουμε λοιπόν μείνει σε κάποιον βαθμό ικανοποιημένοι. Κάποιοι από αυτούς τους παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και στο δεύτερο παιχνίδι».

Μετά το 60ό λεπτό είδαμε τους Τζιμπούρ και Μήτρογλου μαζί στην επίθεση. Πολύς κόσμος θέλει να τους βλέπει μαζί. Θα τους ξαναδούμε στα επόμενα παιχνίδια;
«Είναι δύο επιθετικοί που όταν παίζουν μαζί, προσφέρουν μεγαλύτερη ποιότητα και πίεση στην επίθεση. Πολλές φορές όμως χάνεται η ισορροπία στην ομάδα. Κάποιες φορές μπορεί να τους βλέπουμε μαζί, αλλά αυτό δεν πρέπει να κάνει κακό στην ισορροπία του συνόλου».

Θα θέλαμε να κάνετε ένα σχόλιο για τα σφυρίγματα που ακούστηκαν από τον κόσμο κατά την είσοδο του Μασάντο.
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Ο κόσμος σίγουρα έχει άποψη. Εγώ όμως έχω την ευθύνη να κάνω ό,τι καλύτερο πιστεύω για την ομάδα. Φυσικά έχω όλο τον σεβασμό προς τις απόψεις του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: