Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Το scouting του Μουρίνιο στο Ίντερ-Σαμπντόρια!!


Το scouting του Μουρίνιο στο Ίντερ-Σαμπντόρια

Μπορεί ο Ζοσέ Μουρίνιο να βρέθηκε στο Ίντερ-Σαμπντόρια ως καλεσμένος να παρακολουθήσει την πρώην ομάδα του, ωστόσο η «gazzetta dello sport» αναφέρει πως τσέκαρε δύο παίκτες της Γιουνάιτεντ.

Την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζοσέ Μουρίνιο και πολλά ευρωπαϊκά Μέσα -όπως είναι λογικό- έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν πολλά ονόματα, ως υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για τη νέα του ομάδα.

Τα τελευταία ονόματα που γράφτηκαν, πρώτα από την «gazzetta dello sport» και στη συνέχεια από πολλά αγγλικά Μέσα, ήταν δύο ποδοσφαιριστών της Ίντερ και προφανώς ο συνδυασμός έγινε από την παρουσία του Πορτογάλου προπονητή το περασμένο Σάββατο στις εξέδρες του Τζουζέπε Μεάτσα για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της πρώην ομάδας του με αντίπαλο τη Σαμπντόρια.

Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως τσέκαρε τους Μάουρο Ικάρντι και Μιράντα, τους οποίους θέλει και να πάρει μαζί του στο Ολντ Τράφορντ. Βέβαια, για να αποκτήσει η Γιουνάιτεντ τους δύο ποδοσφαιριστές χρειάζεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα. Για τον Ικάρντι, η Ίντερ δεν πέφτει κάτω από τα 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Μιράντα είναι δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης και έχει ρήτρα 8 εκ. ευρώ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: