Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα ρεκόρ των Μίλερ, Λαμ – Έσπασε η γκίνια για Ρόμπεν!!


Τα ρεκόρ των Μίλερ, Λαμ – Έσπασε η γκίνια για Ρόμπεν

Ποιά ρεκόρ έγιναν για τους Βαυαρούς στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Γιουβέντους, στο Τορίνο, αλλά κι από πότε είχε να σκοράρει ο Άριεν Ρόμπεν.

Το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα καλό, αλλά όχι και ιδανική η εξέλιξη για τους Βαυαρούς, αυτό το 2-2 στο Τορίνο, ειδικά από τη στιγμή που είχαν προηγηθεί με 2-0. Για τους παίκτες της Μπάγερν η βραδιά της Τρίτης, είχε ορισμένα ρεκόρ, αλλά και ένα σπουδαίο νέο, όπως για παράδειγμα το γκολ του Άριεν Ρόμπεν, που είχε να σκοράρει από τον αγώνα για την Μπουντεσλίγκα με την Στουτγάρδη στις 7 Νοεμβρίου.

Η επιστροφή στο σκοράρισμα με ένα περίφημο γκολ από τον Ολλανδό, αποτελεί σίγουρα πολύ καλό νέο για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ρόμπεν πάντως μετά το τέλος του αγώνα, δεν ήταν ικανοποιημένος και υποστήριξε πως «όταν το ματς είναι στο 2-0 υπέρ σου θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το διασφαλίσεις». Με την σειρά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε και αυτός ανάμικτα συναισθήματα όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μιας κι επισήμανε πως «η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Το να νικάς είναι σίγουρα προτιμότερο, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η Γιουβέντους ήταν η περσινή φιναλίστ του τελικού στη διοργάνωση».

Ο Τόμας Μίλερ έχασε το άχαστο, αλλά ρέφαρε την απώλεια με το τέρμα, με το οποίο οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Αυτό ήταν το 34ο τέρμα που σημείωσε ο Γερμανός διεθνής επιθετικός στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ισοφάρισε τον μεγάλο Γκερντ Μίλερ που έχει σημειώσει τον ίδιο αριθμό στον πρόδρομο του Τσάμπιονς Λιγκ, το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ρεκόρ και για τον Φίλιπ Λαμ που έφτασε τις 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο αρχηγός της Μπάγερν υπογράμμισε πως «δεν ήταν εύκολο μετά το 2-2, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα σαν βάση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: