Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Καββαδάς: «Μέσα απ’ την ομάδα αναδεικνύομαι κι εγώ»


Καββαδάς: «Μέσα απ’ την ομάδα αναδεικνύομαι κι εγώ»

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Αρκαδικό, αλλά και στον ρόλο που έχει στην ομάδα στάθηκε ο Βασίλης Καββαδάς, για την ανάδειξή του ως MVP της 20ης αγωνιστικής μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Αρκαδικό απέδωσε την ανάδειξή του ως MVP της 20ης αγωνιστικής μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος τόνισε πως αν οι Αρκάδες είχαν γεμάτο ρόστερ απ’ την αρχή, θα είχαν ήδη εξασφαλίσει τη σωτηρία τους.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ: Για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη: «Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα, μέσα από αυτό γίνομαι και εγώ καλύτερος παίκτης. Έτσι αναδεικνύομαι και εγώ. Στόχος μας είναι η παραμονή, σίγουρα είναι καλό για μένα να βγαίνω MVP, όμως σημασία έχει να νικάει η ομάδα. Θέλω να αφιερώσω αυτόν τον τίτλο στους συμπαίκτες μου και σε όλη την ομάδα».

Για το αν θα καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της: «Πιστεύω πως αν ήμασταν γεμάτοι όπως τώρα στο ρόστερ μας θα είχαμε ήδη εξασφαλίσει την σωτηρία και ενδεχομένως να παλεύαμε για κάτι παραπάνω. Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα όμως, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, το παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το πού οφείλονται οι πολύ καλές εμφανίσεις του: «Είμαι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ αλλά δουλεύει στο γήπεδο. Εδώ έχω άλλο ρόλο, έχω ευκαιρίες, ελευθερία, με εμπιστεύεται ο προπονητής μου και προσπαθώ και εγώ να βοηθάω την ομάδα. Ως συνέπεια των παραπάνω ήρθε το να κάνω κάποιες καλές εμφανίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: