Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γκουαρντιόλα!!


Τα «πήρε στο κρανίο» ο Γκουαρντιόλα

Περίπατο πήγε η συνηθισμένη ψυχραιμία του Ισπανού προπονητή, μετά το 2-2 στο Τορίνο, ο οποίος είπε την... κακιά λέξη που αρχίζει από «F».

Ο κουλ πλευρά του Γκουαρντιόλα δεν εμφανίστηκε (τουλάχιστον όχι αμέσως) στην συνέντευξη Τύπου μετά το χθεσινοβραδινό ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Γιουβέντους.

Αιτία το 0-2 που έγινε 2-2 από την «Μεγάλη Κυρία» και άφησε ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την φυσική κατάσταση των παικτών του: «Δεν μου καίγεται καρφί («I don’t give a fuck», τα ακριβή του λόγια…) για την φυσική κατάσταση. Η νοητική είναι αυτή που έχει σημασία για εμένα», τόνισε και συνέχισε: «Δεν περίμενα να έρθουμε εδώ και να μην κάνει η Γιούβε ευκαιρία ή ότι θα παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά. Εκείνοι έχουν παίκτες όπως ο Μάντζουκιτς, ο Πογκμπά και ο Μπονούτσι, ένας από τους αγαπημένους μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Έχουμε πολλούς νέους στην ομάδα και θα μάθουμε από αυτό. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για την Γιουβέντους».

Ο Ισπανός τεχνικός δεν συμφώνησε με την άποψη των δημοσιογράφων περί έλλειψης χαρακτήρα: «Πιστεύω το αντίθετο. Ήρθαμε εδώ, κρατήσαμε την μπάλα, κάναμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ. Είναι κρίμα το πώς τελείωσε το ματς, αλλά στο τέλος είμαι ικανοποιημένος από αυτά που καταφέραμε», δήλωσε.

Όσο για το αν το 2-2 δίνει προβάδισμα στους βαυαρούς: «Δεν το γνωρίζω. Θα ήθελα να βρίσκομαι εδώ και να είχαμε νικήσει. Αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: