Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Μάνατζερ Χάγκινς: «Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό»


Μάνατζερ Χάγκινς: «Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Ουδέποτε κατέθεσε πρόταση στον Τζαμέλ Χάγκινς ο Ολυμπιακός όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του σέντερ του Άρη, Μάριος Ολύμπιος.

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ο Μάριος Ολύμπιος πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Τζαμέλ Χάγκινς. Ο μάνατζερ του Αμερικανού σέντερ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με τους «κίτρινους» και πως προτίθεται να το τηρήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Ολύμπιου στο «YellowRadio 92,8»:

Για τη φημολογούμενη πρόταση από τον Ολυμπιακό: «Δεν υπήρχε καμιά πρόταση από τον Ολυμπιακό. Ο Τζαμέλ αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα, λογικό είναι να αρέσει σε άλλες μεγάλες ομάδες, αλλά αυτή τη περίοδο έχει συμβόλαιο με τον Άρη οπότε δεν υπάρχει καμιά πρόταση από άλλη ομάδα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος στον Άρη ο Χάγκινς: «Είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Τζαμέλ με τον Άρη και με όλους τους ανθρώπους και διανύει μια πολύ καλή χρονιά. Είναι ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη».

Για επέκταση συνεργασίας με τον Άρη: «Υπάρχει η διάθεση των ανθρώπων του Άρη αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος. Άλλωστε υπάρχουν κι άλλες προτεραιότητες για τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και για την ομάδα. Υπάρχει η επαφή κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ακόμη είναι λίγο νωρίς. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τον Άρη και η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή και υπάρχει όραμα. Όλοι χρειαζόμαστε τέτοιες προσπάθειες στην Ελλάδα».

Για τη συνεργασία με τον Άρη: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία. Αρωγός ήταν ο κ. Αρβανίτης και η ομάδα που ανέλαβε τον Άρη αλλά όλα στη συνεργασία μας είναι θετικά».

Για το αν είναι στο ματς με την ΑΕΚ: «Είναι πολύ πιθανό να βρεθώ στη Θεσσαλονίκη για το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: