Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Έσκασε» σούπερ πρόταση για Γιάννου από την Κίνα!!


«Έσκασε» σούπερ πρόταση για Γιάννου από την Κίνα!

Άκρως δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου έκανε η Σανγκάη Σενχούα. Ποια η στάση του Αστέρα. Έχει πει ήδη το «ναι» ο παίκτης.

Τα σκάει η Σανγκάη Σενχούα, ώστε να κάνει δικός τον Απόστολο Γιάννου. Η πρόταση που περίμεναν στον Αστέρα Τρίπολης ήρθε και είναι πολύ καλή μάλιστα.

Ο σύλλογος της Κίνας προσφέρει 600.000 ετησίως στον 26χρονο επιθετικό (που είναι δεύτερος σκόρερ της Super League με 13 γκολ) για διετές συμβόλαιο και ο παίκτης φέρεται να έχει απαντήσει θετικά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal». Το μπαλάκι αυτήν τη στιγμή είναι στο γήπεδο των Αρκάδων, καθώς τους έχει γίνει πρόταση 1,8 εκατομμυρίου ευρώ ώστε να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τον κοστολογούν πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται η αντίδραση τους μετά την ομολογουμένως πολύ καλή προσφορά που τους έγινε.

Πάντως, σε αρχική φάση φαίνεται πως είναι διατεθειμένοι να τον πουλήσουν και κάνουν σκληρά παζάρια ώστε να ανεβάσουν κάπως το ποσό.

Οι Κινέζοι δεν τσιγκουνεύονται καθόλου τα χρήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο η συγκεκριμένη ομάδα, αλλά και οι υπόλοιπες που πρόσφατα απέκτησαν πολλά αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Υπενθυμίζεται ότι στην Σανγκάη Σενχούα ανήκουν οι Ντεμπά Μπα, Φρέντι Γκουαρίν και προ ολίγων ημερών αποκτήθηκε ο Ομπαφέμι Μάρτινς.

Ο Απόστολος Γιάννου προορίζεται για εναλλακτική λύση στην επίθεση, αλλά αποτελεί την πρώτη επιλογή στη σχετική λίστα. Στα συν της συγκεκριμένης περίπτωσης για την Σανγκάη Σενχούα είναι ότι ο παίκτης των Αρκάδων διαθέτει αυστραλιανό διαβατήριο και θα πιάσει θέση κοινοτικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: