Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Καλαμπόκης: «Ευκαιρία μας το ματς με Άρη»


Καλαμπόκης: «Ευκαιρία μας το ματς με Άρη»

Τη σημασία του αγώνα με τον Άρη επισήμανε για την ΑΕΚ ο Γιάννης Καλαμπόκης δηλώνοντας βέβαιος πως δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του αγώνα με την Κηφισιά.

Μετά από μια προβληματική εμφάνιση απέναντι στην Κηφισιά, η ΑΕΚ παίζει «τελικό» για την τρίτη θέση την Κυριακή απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιάννης Καλαμπόκης μίλησε για τη σημασία του αγώνα.

«Πίεση υπάρχει, γιατί τη βάζουμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Η τετράδα έχει ξεκαθαρίσει και θέλουμε να πάρουμε το μάξιμουμ. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ευκαιρία για μας. Είναι μια δύσκολη έδρα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας και με πολλές δυνατότητες, όπως κι εμείς», ανέφερε ο 37χρονος σούτινγκ γκαρντ στην «Ώρα για Σπορ».

Όσο για την εμφάνιση απέναντι στην Κηφισιά, είπε: «Ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι, κυρίως πνευματικά, δεν ήταν αυτός που έπρεπε και ελπίζω πως δεν θα ξανασυμβεί. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στην Πάτρα είναι πιθανό να μην προετοιμαστήκαμε εμείς οι παίκτες όπως θα έπρεπε. Θεωρώ πως έχουμε μπει σε έναν δρόμο που μας εκφράζει και μας ταιριάζει κιόλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: