Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Κιντ: «Τιμή, αλλά και ευθύνη τα λόγια του Κόμπι για τον Γιάννη»


Κιντ: «Τιμή, αλλά και ευθύνη τα λόγια του Κόμπι για τον Γιάννη»

Ο Τζέισον Κιντ θεωρεί δικαιολογημένα τα εγκώμια του Κόμπι Μπράιαντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά τόνισε πως τον γεμίζουν ευθύνη για να αξιοποιήσει πλήρως το τεράστιο ταλέντο του.

Τα λόγια του Κόμπι Μπράιαντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γεμίζουν τον 21χρονο άσο περηφάνια, αλλά και ευθύνη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, όπως δήλωσε ο Τζέισον Κιντ.

«Ο Γιάννης παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μετά τη διακοπή τού δίνουμε πολύ την μπάλα, σαν πόιντ γκαρντ. Δεν έχουμε ανακοινώσει πως είναι πόιντ γκαρντ, αλλά του δίνουμε τη δυνατότητα να οργανώνει την επίθεση. Έκανε κάποιες εξαιρετικές πάσες. Ειδικά εκείνη στον Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν από τις καλύτερες που έχω δει. Γενικά έχουμε καλύτερη κυκλοφορία πλέον. Χαίρομαι για τον Γιάννη και το τριπλ νταμπλ που έκανε. Τον εμπιστευόμαστε σαν πλέι μέικερ, δεν είναι εγωιστής και παίζει πολύ καλά», είπε ο προπονητής των Μπακς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη χρησιμοποίηση του 21χρονου άσου σε ρόλο οργανωτή. «Ο Κόμπι είπε πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη. Του είπε να είναι ήρεμος και εκείνος ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όταν σε αναγνωρίζει κάποιος από τους κορυφαίους όλων των εποχών είναι τιμή, αλλά το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο. Θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να γίνεις αυτός που μπορείς. Ο Κόμπι δούλεψε σκληρά για να φτάσει εκεί που έφτασε», είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: