Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Αντετοκούνμπο: «Αυτά με συμβούλευσε ο Κόμπι»


Αντετοκούνμπο: «Αυτά με συμβούλευσε ο Κόμπι»

Πανευτυχής για τη νίκη, το πρώτο του τριπλ-νταμπλ, αλλά και τις πολύτιμες συμβουλές του Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δείτε τι αποκάλυψε πως του είπε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να ζει το όνειρό του. Τα ξημερώματα όχι απλώς έκανε το πρώτο του τριπλ-νταμπλ στο ΝΒΑ (27π., 12 ριμπ., 10 ασ.) στη νίκη των Μπακς επί των Λέικερς, αλλά δέχτηκε και τις προσωπικές συμβουλές του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ.

«Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπι και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά», τόνισε ο 21χρονος άσος.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι είπαν με τον θρύλο των Λέικερς. «Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου. Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπι μίλησε για μένα».

Όσο για το γεγονός ότι πήρε πολλές μπάλες στην επίθεση των Μπακς, ανέφερε: «Νιώθω καλά, αλλά υπάρχει και περισσότερη πίεση γιατί πρέπει να βρω τους συμπαίκτες μου στα κατάλληλα σημεία. Χαίρομαι πολύ που ο κόουτς με εμπιστεύτηκε να οργανώσω τις επιθέσεις. Δεν είμαι πόιντ γκαρντ, κάποιοι λένε πως δεν είμαι καν γκαρντ, αλλά εγώ ξέρω τι είμαι και είμαι χαρούμενος που ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται».

Για το τριπλ νταμπλ, εξέφρασε την ελπίδα να μην… ακυρωθεί όπως το προηγούμενο. «Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και να μην το ακυρώσουν όπως το άλλο. Το καλό που τους θέλω…», τόνισε χαριτολογώντας.

Τέλος, για τη φάση όπου κάρφωσε μετά από πάσα μέσω ταμπλό από τον Κρις Μίντλετον είπε: «Θεέ μου! Δεν το περίμενα. Ήταν μια φοβερή φάση».






*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: