Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μέξας: «Πρέπει να συνέλθουμε…»


Μέξας: «Πρέπει να συνέλθουμε…»

Τον κώδωνα του κινδύνου, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Απόλλωνα, έκρουσε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα της πατρινής ομάδας από τον Αρκαδικό.

Μόνος του... έπαιζε ο Αρκαδικός στο δεύτερο ημίχρονο, όπως παραδέχθηκε ο Κώστας Μέξας μετά την ήττα του Απόλλωνα Πάτρας.

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αρκαδικό και τον Γιάννη για την πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε μόνο Αρκαδικός. Εδώ και καιρό, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί θα θέλαμε. Ξέρουμε το πρόγραμμά μας, είναι δύσκολο και πρέπει να συνέλθουμε και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας αλλά δεν αρκεί αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν πουθενά συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ και χάσαμε», ήταν τα λόγια του Κώστα Μέξα.

Από την πλευρά του, ο Τόνι Μέιερ είπε: «Φανερά είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά όταν ο αντίπαλος έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο. Χρειαζόμαστε πνευματική δύναμη και να βρεθούμε σαν ομάδα. Ομαδικό πνεύμα σε κάθε ματς και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: