Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Δίκαιος νικητής ο Ολυμπιακός»


Μαρκόπουλος: «Δίκαιος νικητής ο Ολυμπιακός»

Την πολύ βελτιωμένη εικόνα του Κοροίβου Αμαλιάδας, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη, κράτησε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του Κοροίβου Αμαλιάδας στην ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα των «ερυθρόλευκων» λέγοντας πως απολύτως δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χάρης Μαρκόπουλος:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν απολύτως δίκαιος νικητής. Εμείς παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Το καθαρό μυαλό που δείξαμε στην επίθεση, παρά την επιθετικότητα του Ολυμπιακού στην άμυνα, μας βοήθησε να μην δεχτούμε πολλούς αιφνιδιασμούς. Οι πολλές απουσίες μας δυσκολεύουν τη ζωή. Έχουμε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό. Όπως βλέπετε, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους στο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας προσπάθεια και ελπίζουμε στη βοήθεια του κόσμου μας. Πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εύχομαι καλή τύχη σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ο Μαρίνος Βαρδακαστάνης, από τη μεριά του, ανέφερε: «Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και κάναμε μια καλή προσπάθεια παρά τις πολλές απουσίες. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη βοήθεια που μας έδωσε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: