Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ρε, τι ματσάρες είναι αυτές!!

Καθηλωμένη στους... καναπέδες είναι απόψε η ποδοσφαιρική Ευρώπη με το σημερινό «μενού» να περιλαμβάνει δύο ματσάρες. Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρε, τι ματσάρες είναι αυτές!Συνεχώς στο... ζάπινγκ αποφάσισε να μας έχει απόψε το βράδυ η UEFA, αφού το σημερινό πρόγραμμα για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει δύο ματσάρες, που καθηλώνουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη στους καναπέδες.

Η Άρσεναλ φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους την Μπάγερν Μονάχου, σε δύο παιχνίδια που δεν χωρούν προγνωστικά και προβλέψεις.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τον Αρσέν Βενγκέρ να χρήζει φαβορί την κάτοχο του τροπαίου, μεταφέροντας την πίεση στους Καταλανούς, που όπως και να έχει έχουν ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει σίγουρα ως βασικό όπλο την τριπλέτα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, που πετάει σπίθες στην επίθεση, ενώ δεν υπολογίζει στους Αρντά Τουράν που είναι τιμωρημένος και τον τραυματία Ραφίνια που έμειναν στην Βαρκελώνη.

Από την άλλη ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Αρτέτα, Καθόρλα, Γκάμπριελ, Γουίλσιρ και Ροζίτσκι που είναι τραυματίες.

Οι πιθανές συνθέσεις

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλάν, Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουόλκοτ, Σάντσες, Ζιρού.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Από την άλλη στο Τορίνο, η περσινή φιναλίστ Γιουβέντους, υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ, που κρατάει από το 2013.

Ωστόσο η Βαυαροί είναι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει την Μεγάλη Κυρία στο σπίτι της στο Τσάμπιονς Λιγκ, το 2013.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχει τελικά στη διάθεση τον Κεντίρα και τον Μάτζουκιτς, που αναμένεται να βρεθούν και στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός θα μείνουν οι Κιελίνι, Κάσερες και Άλεξ Σάντρο.

Αρκετά είναι τα προβλήματα και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, κυρίως όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, με Αλάμπα και Κίμιχ να ετοιμάζονται να παίξουν μαζί στα στόπερ.

Οι πιθανές συνθέσεις

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Μαρκίσιο, Κεντίρα, Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα (21.45 OTESport 1)

Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου (21.45 ΟΤΕSport 2) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: