Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Δημόπουλος: «Δεν μπορείς όμως να υποτιμάς τον ΠΑΟΚ»


Δημόπουλος: «Δεν μπορείς όμως να υποτιμάς τον ΠΑΟΚ»

Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πίστεψαν πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε μετά το 2-0 εξέφρασε ο Θανάσης Δημόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την άποψη ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πίστεψαν πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τελείωσε μετά το 2-0 εξέφρασε ο Θανάσης Δημόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Δημόπουλος στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή ψάχνετε. Έκανε πολλές μεταγραφές. Προσπαθεί να κάνει μία ομάδα, η οποία θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που έρχονται. Όταν χαλάς τον κορμό για να μπουν οι άλλοι που ήρθαν, η χρονιά τελειώνει εκείνη τη στιγμή. Θα έπρεπε να πάρει δύο – τρεις καλούς παίκτες για να δέσουν στον κορμό. Θεωρώ λάθος την απομάκρυνση του Αναστασίου. Σε άλλους κάνει καλό, σε άλλους κάνει κακό. Ο Αναστασίου θα είχε την ομάδα στο Κύπελλο και θα ήταν στα προκριματικά του Champions League. Τέτοια εποχή η ομάδα θα φορμαριζόταν και έπαιζε καλύτερα. Δεν του είχαν βγει η μεταγραφές του Εσιέν που δεν είχε παίξει μέχρι τον Δεκέμβριο ούτε ένα λεπτό, του Σάντσεθ. Τελειωμένο γεγονός ο Εσιέν. Πήρε τα χρήματα και τελείωσε. Αυτοί που πονάνε την ομάδα, είναι τα μικρά παιδιά στην ηλικία των 22 – 23 ετών. Αυτών (ποδοσφαιριστών όπως ο Εσιέν) στόχος είναι να γεμίσει η τσέπη περισσότερο. Τα νεαρά παιδιά θέλουν χρόνο για να αποδώσουν. Οι Έλληνες θέλουν ένα με ενάμιση μήνα για να προσαρμοστούν, ενώ για τους ξένους είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το διάστημα».

Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός έχασε ένα «δικό του» παιχνίδι: «Μπορείτε να μπείτε στο μυαλό του προπονητή και των παικτών, και μάλλον να πίστεψαν πως τελείωσε το ματς. Δεν μπορείς όμως να υποτιμάς τον ΠΑΟΚ. Πρέπει μέχρι το τέλος να είσαι προσεκτικός. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ μπορούν να σου βάλουν 4 με 5 γκολ από το 70 και μετά, αν δεν προσέξεις. Λίγο έλειψε χθες να χάσει και το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο για εμένα το 3-0 είναι το μόνο ασφαλές αποτέλεσμα, και αυτό δεν είναι σίγουρο. Με το 2-0 υπάρχει η δυνατότητα μετά το 2-1 να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορεί οι παίκτες να ήταν αδιάφοροι που μπήκαν μέσα».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Δεν μπορείς να βρεις άκρη στον ΠΑΟΚ. Τώρα βρέθηκε ένας άνθρωπος που βάζει τα εκατομμύρια του και δεν του βγαίνουν τα πράγματα. Πήρε τον Άρνεσεν και του έφερε τον Όσλεν, ένα παλτό, που κόστισε 3 εκατ. ευρώ. Το πιο σημαντικό είναι να αντέξουν την πίεση του κόσμου οι παίκτες που έρχονται στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός το έχει πετύχει αυτό, φέρνει παίκτες που αντέχουν την πίεση του κόσμο, ο Παναθηναϊκός το ψηλοπαλεύει. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί. Δες πως όταν γεμίζει η Τούμπα, στατιστικά δεν έχει καλό αποτέλεσμα. Η πίεση του κόσμου του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Οι οπαδοί θέλουν οι ομάδες τους να πρωταγωνιστούν. Λένε πως είναι βαριά η φανέλα, δεν είναι αυτό. Ο κόσμος αλλάζει τα δεδομένα. Άλλο να παίζει ο Δημόπουλος στον Πλατανιά με “Χ” κόσμο, και άλλο στον ΠΑΟΚ που είναι γεμάτη η Τούμπα».

Για την ομάδα του, τον Πανελευσινιακό: «Έχουμε ένα πρόβλημα με τη διαιτησία. Θα χρειαστεί να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να τα καταφέρουμε. Σταδιακά παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είχαμε άσχημη πορεία στην αρχή, όμως στη συνέχεια βρήκαμε τον εαυτό μας. Εμείς κάναμε μία προσπάθεια για να ανεβάσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θα το παλέψουμε και μέχρι το… 90’ θα δικαιωθούμε. Αν παραμείνουμε στην κατηγορία, έχει ο Θεός για την επόμενη σεζόν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: