Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Χάντερ: «Ευλογημένος στον Παναθηναϊκό»!

Στην Αθήνα προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Βίνσεντ Χάντερ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού! «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου, θέλω το πρωτάθλημα» είπε!

Χάντερ: «Ευλογημένος στον Παναθηναϊκό»!Χέινς, Ουίλιαμς και τώρα Βινς Χάντερ! Ο αθλητικός ψηλός και τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού πάτησε σε ελληνικό έδαφος το βράδυ της Δευτέρας, προκειμένου να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα.

Ευδιάθετος και έτοιμος να βάλει το λιθαράκι του για την κατάκτηση -σε πρώτη φάση- του πρωταθλήματος (όπως είπε), ο Αμερικανός άσος προερχόμενος από το NBDL χαρακτήρισε ευλογία που θα φορέσει την φανέλα με τα έξι αστέρια...

inner

inner

«Όλοι θέλουν να παίρνουν νίκες. Και εγώ αυτό θέλω, νίκες. Κανείς δεν θέλει να χάνει. Θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίζω μπάσκετ σε όλη μου τη ζωή. Θα είναι πρόκληση για εμένα. Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου μετά τους Τζαζ και νιώθω ευλογήμενος. Είμαι χαρούμενος για την προοπτική που μου δίνεται να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Όλοι με έχουν ενημερώσει για την ομάδα. Θέλω να φέρω ενέργεια. Είμαι επίσης εξαιρετικός ριμπάουντερ. Θα προσπαθήσω να τα βγάλω όλα αυτά στο παρκέ», ανέφερε ο Χάντερ στα πρώτα του λόγια.





  •  
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: