Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Παραδέχτηκε πως γνώριζε την ηλικία της 15χρονης ο Άνταμ Τζόνσον!!


Παραδέχτηκε πως γνώριζε την ηλικία της 15χρονης ο Άνταμ Τζόνσον!

Ο Άνταμ Τζόνσον παραδέχτηκε πως γνώριζε την ηλικία της 15χρονης με την οποία κατηγορείται πως είχε σεξουαλική σχέση, χωρίς να παραδεχτεί, ωστόσο, πως είχαν προχωρημένες επαφές.

Συνεχίζονται για έβδομη μέρα οι καταθέσεις για την υπόθεση σεξουαλικών σχέσεων του Άνταμ Τζόνσον με ανήλικη θαυμάστριά του, που έχει συγκλονίσει το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σάντερλαντ παραδέχτηκε πως ήταν ενήμερος για την ηλικία της 15χρονης, χωρίς, ωστόσο, να παραδεχτεί πως είχαν προχωρημένες σεξουαλικές επαφές. Αυτό που υποστήριξε είναι πως στην συνάντησή τους φιλήθηκαν, ενώ συχνά αντάλλαζαν μηνύματα στα social media.

Σε γραπτή δήλωση που διάβασε στο δικαστήριο ο Άνταμ Τζόνσον εμφανίστηκε μετανιωμένος για όσα έκανε, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δέχομαι τη χαζομάρα των πράξεών μου. Δεν έχω δικαιολογία. Ήξερα την ηλικία της. Ξέρω πως η συμπεριφορά μου είναι εντελώς απαράδεκτη. Ζητώ συγγνώμη απ' το κορίτσι με όλη μου την καρδιά και χωρίς καμία επιφύλαξη. Δέχομαι πως είναι παιδί και θα έπρεπε να είναι ασφαλής στην συντροφιά μου».

Αμέσως μετά δέχτηκε ερωτήσεις για την σχέση που διατηρούσε εκείνη την περίοδο με την Στέισι Φλάουντερς, λέγοντας πως την δεδομένη στιγμή είχαν προβλήματα.

Όσο για την αναζήτηση που αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει στο google σχετικά με επιπτώσεις που υπάρχουν απ’ την σχέση με ανήλικη, υποστήριξε πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση, αλλά προέκυψε από μια συζήτηση που είχε με συμπαίκτες του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: