Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστημένος ο Σφαιρόπουλος, αλλά θέλει βελτίωση!!


Ευχαριστημένος ο Σφαιρόπουλος, αλλά θέλει βελτίωση

Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Τα κενά διαστήματα ήταν το μοναδικό… αγκάθι του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Κοροίβου, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα της Αμαλιάδας για την προσπάθειά της.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κόροιβο Αμαλιάδας για την προσπάθεια που έκανε σήμερα. Είχαν πολλές απουσίες βασικών παικτών και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Εμείς είχαμε καλές στιγμές και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Πρέπει να βελτιώσουμε στιγμές που δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και στιγμές που είχαμε κενά διαστήματα. Είχαμε πάρει μια διαφορά ασφαλείας, ο Κόροιβος 1-2 φορές πάλεψε να κατεβάσει τη διαφορά, αλλά εμείς παίξαμε άμυνα σε εκείνα τα σημεία και ανεβάσαμε και πάλι ψηλά τη διαφορά. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ είπε: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μπήκε με πολλή ενέργεια και μας ανάγκασε να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια από ό,τι είχαμε στο μυαλό μας, έκαναν καλή δουλειά και μας ανάγκασαν να παίξουμε σκληρά».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: