Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Σκουρτόπουλος: «Δεν είχαμε ομαδική λειτουργία»


Σκουρτόπουλος: «Δεν είχαμε ομαδική λειτουργία»

Στις αδυναμίες που παρουσιάζει το Ρέθυμνο, όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα του, αναφέρθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη συντριβή από τα Τρίκαλα.

Όλα… στραβά πήγαν για το Ρέθυμνο και σε συνδυασμό με την αδυναμία του να ανταποκριθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια, γνώρισε τη συντριβή από τα Τρίκαλα, σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Δυστυχώς σήμερα ήμασταν σε μία πολύ κακή μέρα, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι, τα Τρίκαλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έδειξαν πόσο πολύ το ήθελαν, παίζοντας δυνατά στην άμυνα και κάνοντας καλές επιλογές στην επίθεση σε αντίθεση με μας που μόνο σε μερικά διαστήματα μπορέσαμε να φανούμε σωστοί. Δεν είχαμε ομαδική λειτουργία, δεν μαλώσαμε για τα ριμπάουντ, δεν δουλέψαμε ομαδικά και αυτό είχε το ανάλογο κόστος δηλαδή να φύγει το σκορ ψηλά και να είναι ίσως η χειρότερη φετινή μας ήττα.

Από εκεί και πέρα σαν στόχος δεν αλλάζει κάτι, αυτό που προέχει είναι το να υπερασπίσουμε την έδρα μας, να δούμε το μέγιστο που μπορούμε να καταφέρουμε εκεί, και αν καταφέρουμε να βρούμε ένα ακόμη παιχνίδι έξω θα είναι μεγάλη επιτυχία γιατί έχει αποδειχτεί συνεχόμενα ότι για εμάς τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, στα παιδιά, στον κόουτς, και φυσικά και στον κόσμο των Τρικάλων που για ακόμα μια φορά έδειξε πόσο σημαντικός είναι και πόσο βοηθάει την ομάδα των Τρικάλων με την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί
».

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Σχίζας υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, παίξανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς, αλλά και στο δεύτερο είχαμε τις ευκαιρίες μας, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Παρόλα αυτά δεν τηρήσαμε το πλάνο που θέλαμε και το παιχνίδι πήγε έτσι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: