Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ώρα (μόνο) για νίκες στην Μπάρτσα!!


Ώρα (μόνο) για νίκες στην Μπάρτσα

Ο Ντάνι Άλβες προειδοποίησε τους φίλους της Μπαρτσελόνα πως στο αποψινό ματς με την Άρσεναλ ίσως χρειαστεί να θυσιάσουν το θέαμα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Το θέαμα μπορεί να περιμένει», είναι η σκέψη που επικρατεί στο μυαλό των παικτών της Μπαρτσελόνα για το παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Emirates. Όπως δήλωσε ο Ντάνι Άλβες, η νίκη είναι ο μόνος στόχος και γι’ αυτόν ίσως χρειαστούν κάποιες θυσίες: «Επιθυμία μας είναι να νικάμε και να παίζουμε καλά.. Έχουμε υψηλές προσδοκίες αλλά υπάρχουν κι άλλες καλύτερες ομάδες, με καλύτερη φυσική κατάσταση. Έτσι, εμείς θέλουμε να τελειώσουμε αυτό τον αγώνα με νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Ο ποδοσφαιριστής των Καταλανών, σε αυτή την μικρή έκρηξη ταπεινότητας, παραδέχθηκε πως το να κυνηγάς ένα συγκεκριμένο σκορ δεν είναι πάντα εύκολο: «Δεν χαλαρώνεις αλλά αυτό σε βοηθά να πετύχεις τον σκοπό σου. Γιατί αν θες να πετύχεις σπουδαία πράγματα, θα πρέπει να περάσεις μέσα από δυσκολίες», τόνισε και έκλεισε λέγοντας (το αυτονόητο) πως: «Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, αλλά είναι πιο όμορφο να κερδίζεις».

Η όχι και τόσο εντυπωσιακή αλλά τελικά ουσιαστική νίκη επί της Λας Πάλμας στο ισπανικό πρωτάθλημα, δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει ευχαριστημένο τον 32χρονο Βραζιλιάνο. Άλλωστε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετράει 31 παιχνίδια αήττητη, τα 25 εξ αυτών νικηφόρα: «Πάντα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις, όμως κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο ελπίζεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Αλλά ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά αλλά παίρνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι βαθμοί είναι ίδιοι, έτσι δεν είναι;» κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: