Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Τελική αντεπίθεση για ψηλό στον Ολυμπιακό!!


Τελική αντεπίθεση για ψηλό στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (24/02) για να αποκτήσει ψηλό και από σήμερα αναμένεται να φουλάρει με τελικές προτάσεις για αυτούς που ενδιαφέρουν. Ποιοι οι υποψήφιοι.

Η αναζήτηση του ψηλού που θα αντικαταστήσει τον Σον Τζέιμς στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν… αργήσει. Η απώλεια του βασικού στόχου που ήταν ο Τζόι Ντόρσεϊ, έχει επιφέρει πολλά εμπόδια, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να ρισκάρει με το να προσθέσει στο ρόστερ έναν παίκτη, απλά για να… υπάρχει, αλλά επιθυμεί αν γίνει μεταγραφή, να μπορεί να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Από την άλλη, το να μείνει η ομάδα με δίδυμο σέντερ τους Χάντερ-Μιλουτίνοφ και… υπηρεσιακό τον Αγραβάνη, εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, γι’ αυτό και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι οι πρωταθλητές θα προσθέσουν έναν παίκτη στο rotation. Τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξεταστεί από τη διοίκηση είναι δεκάδες, κάποια από αυτά ισχύουν κάποια όχι, αλλά μέχρι τώρα, για όποιες περιπτώσεις έχει γίνει πρόταση, η ΚΑΕ έχει εισπράξει αρνητική απάντηση από τις ομάδες τους.

Οι παίκτες αυτοί (το ενδιαφέρον έχει επιβεβαιωθεί και από την ΚΑΕ) είναι οι Κεμ Μπιρτς (Ουσάκ), Ντι Τζέι Γουάιτ (Τορίνο), Φρανκ Έλεγκαρ (Άνκαρα) και Ντέβιν Μπούκερ (Σαλόν Σαονέ). Ο Ολυμπιακός συνάντησε αρνητική διάθεση από τις ομάδες τους, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το πολύ αύριο, θα γίνει με όλους μία τελευταία προσπάθεια για να αλλάξουν γνώμη οι διοικήσεις και να γίνει η δουλειά. Αυτό, σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι», θα πρέπει να ανεβάσουν τις προσφορές τους για να δελεάσουν τους συλλόγους να αφήσουν τους παίκτες τους.

Ξανά Ντ' Ορ Φίσερ

Πάντα στα υπόψη αλλά με ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν και τα ονόματα των Ελάιτζα Χόλμαν και Τζέρελ Μπένιμον οι οποίοι αγωνίζονται στην Κίνα, αλλά και του Κιθ Μπένσον (NBDL), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr, δεν αποκλείεται να έχει εξεταστεί εκ νέου ο Ντ’ Ορ Φίσερ της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ο οποίος ήταν στη λίστα και για την αντικατάσταση του Πάτρικ Γιάνγκ, αλλά επελέγη ο Σον Τζέιμς.

Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός μιλάει με παίκτη το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί, με στόχο να μην «χαλάσουν» οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Όσο περνούν οι ώρες πάντως, αυξάνονται και οι πιθανότητες από τη στιγμή που δε θα βρεθεί κάτι που να ταιριάζει στα «θέλω» του προπονητή, το ρόστερ να μείνει ως έχει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: