Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Φοβερός Αντετοκούνμπο για Κόμπι: «Δεν ήξερα καν αν με ξέρει»!!


Φοβερός Αντετοκούνμπο για Κόμπι: «Δεν ήξερα καν αν με ξέρει»!

Με αφορμή το αποψινό τελευταίο ματς του Κόμπι στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης απάντησε στις φιλοφρονήσεις που του 'χε κάνει ο Black Mamba. Επική απάντηση για τις... φωτογραφίες απ' την πρώτη τους μονομαχία!

Ο σπουδαίος Κόμπι Μπράιαντ αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τώρα ήταν σειρά του Έλληνα φόργουορντ να απαντήσει στις φιλοφρονήσεις που έκανε προς το πρόσωπό του ο Black Mamba και αν μη τι άλλο προσέφερε επικές ατάκες.

Διότι με μεγάλη ειλικρίνεια και ταπεινότητα ο συμπατριώτης μας παραδέχθηκε πως δεν γνώριζε καν αν τον ήξερε ο Αμερικανός αστέρας, πριν πει όλα αυτά τα κολακευτικά λόγια!

«Είναι φοβερό να λέει αυτά τα πράγματα για μένα ο Κόμπι. Δεν ήξερα καν αν με ξέρει! Τον σέβομαι τόσο πολύ, ήταν από τα είδωλά μου όταν μεγάλωνα και είναι φανταστικό που θα παίξω απόψε μαζί του. Ποτέ δεν πίστευα πως θα φτάσω σε σημείο να τον έχω αντίπαλό, το ήλπιζα πάντως» είπε αρχικά ο Giannis.

Ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που απόψε θα τον αντιμετωπίσει για τελευταία φορά, αφού το καλοκαίρι ο Κόμπι σταματά το μπάσκετ, η απάντησή του ήταν εξίσου εντυπωσιακή και αποκαλυπτική. «Απόψε θα είναι η δεύτερη φορά μας ως αντίπαλοι στο NBA. Έβλεπα φωτογραφίες δικές μου με τον Κόμπι από την πρώτη μας φορά και ήμουν έκπληκτος. Έλεγα, αυτός είναι ο Κόμπι;»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: