Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Οπαδοί περίμεναν τον Τότι πριν την προπόνηση!


Οπαδοί περίμεναν τον Τότι πριν την προπόνηση

Οργανωμένοι στο πλευρό του αρχηγού της Ρόμα. Έστειλαν μήνυμα προς όλους πριν την προπόνηση.

Μετά τα όσα έγιναν χθες μεταξύ του Σπαλέτι και του Τότι στη Ρόμα, επικρατεί ηρεμία. Τουλάχιστον μέσα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Και αυτό γιατί έξω από αυτό οι οργανωμένοι περίμεναν εκεί έτοιμοι για όλα.

Μερίδα οπαδών ήταν έξω από το προπονητικό κέντρο παίρνοντας ξεκάθαρη θέση στα όσα έγιναν χθες. Όταν είδαν τον Φραντσέσκο Τότι με το αυτοκίνητό του, ξέσπασαν σε συνθήματα υπέρ του και κατά του Σπαλέτι. Ο αρχηγός της Ρόμα απλώς κούνησε το χέρι του χαιρετώντας τους, ίσως σε μια προσπάθεια και από την πλευρά του να πέσουν οι τόνοι.

«Είσαι τελειωμένος; Είσαι η ιστορία μας. Ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ», έγραφε ένα από τα πανό τα οποία κρατούσαν. Το άλλο το οποίο ήταν κρεμασμένο στην κεντρική πύλη είχε αποδέκτες όλους εκτός του Τότι. Και μήνυμα ξεκάθαρο, το οποίο είχε ένα απειλητικό «Τώρα ο αρχηγός; Φτάνει πια».

inner

Ωστόσο μέσα στο προπονητικό κέντρο όλα εκτυλίχθησαν ήρεμα. Ο Τότι συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση με τους άλλους παίκτες της ομάδας. Χωρίς εκείνον αλλά και τον Σπαλέτι να κάνουν κάτι που να υποδηλώνει ότι μεταξύ τους υπήρξε μια κόντρα χθες πριν το παιχνίδι με την Παλέρμο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: