Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Μέσα ο Φώτσης, έξω ο Πάβλοβιτς!


Μέσα ο Φώτσης, έξω ο Πάβλοβιτς

Προπονήθηκε ο Αντώνης Φώτσης και παίζει κανονικά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, όπου θα ντεμπουτάρουν και οι νέοι. «Παίζεται» η συμμετοχή του Πάβλοβιτς, χαμός στη ζήτηση των εισιτηρίων.

Δεν έπαιξε με τον ΠΑΟΚ –προκειμένου να προφυλαχθεί- αλλά παίζει όπως αναμενόταν με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Αντώνης Φώτσης προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα, έδειξε πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα του Ζοτς, την Πέμπτη, που ανοίγει τον δεύτερο γύρο του Top-16.

Εκτός έμεινε σήμερα ο Σάσα Πάβλοβιτς, λόγω ίωσης και τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος φόργουορντ έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον μόνο στην Ευρωλίγκα. Θεραπεία ακολούθησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Από ‘κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο Εξάστερος θα υποδεχθεί ενισχυμένος τον παλιόφιλο, Ομπράντοβιτς. Η ζήτηση των εισιτηρίων για το ματς του ΟΑΚΑ την Πέμπτη είναι αυξημένη και πιθανώς να υπάρξει και sold out, όσο θα πλησιάζει η μέρα του αγώνα.

Χέινς και Ουίλιαμς θα ντεμπουτάρουν με την πράσινη φανέλα στην Ευρωλίγκα και θα προσπαθήσουν να βάλουν το λιθαράκι τους, προκειμένου το τριφύλλι να διευρύνει κι άλλο το σερί του (4-3 πλέον το ρεκόρ), που θα το χρίσει φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ και γιατί όχι να το βάλει στο δρόμο της διεκδίκησης του πλεονεκτήματος έδρας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: