Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Γκουαρντιόλα: «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ»


Γκουαρντιόλα: «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου αποθεώνει την αποψινή του αντίπαλο Γιουβέντους, και παρά τις απουσίες της ομάδας του, δείχνει πεπεισμένος ότι θα βρει την λύση.

Ένα «έξυπνο» παιχνίδι θα πρέπει να κάνει απόψε η Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός των Γερμανών έπλεξε το εγκώμιο της Μεγάλης Κυρίας τονίζοντας πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά τόσο από τον Κόντε όσο και από τον Αλέγκρι: «Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, έχει ποιότητα και φοβερό στυλ παιχνιδιού. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι», τόνισε.

Ο Καταλανός προπονητής που περιμένει από την Γιουβέντους να πιέσει ψηλά στο γήπεδο ελπίζει πως η ομάδα του θα αντέξει, παρά τις απουσίες των Μπόατενγκ, Χάβι Μαρτίνεζ και Μπαντστούμπερ στην άμυνα: «Ναι, έχουμε προβλήματα, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Δεν έχουμε κεντρικούς αμυντικούς. Το να μπει ο Βιδάλ ως σέντερ μπακ είναι μια επιλογή», εξήγησε.

Τέλος, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι θα φύγει από το Μόναχο για να πάει στην Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε πολύ χαρούμενος από την παραμονή του στο Μόναχο, ξεκαθαρίζοντας πως: «Η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ευτυχία μου είναι η οικογένειά μου. Έχουμε φτάσει δύο φορές στα ημιτελικά, όμως καμιά φορά ξεχνάμε πως υπάρχουν και άλλες σπουδαίες ομάδες στην Ευρώπη οι οποίες έχουν τον ίδιο στόχο», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: