Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Ο Τσεχ βάζει δύσκολα σε Μέσι – Σουάρες!


Ο Τσεχ βάζει δύσκολα σε Μέσι – Σουάρες

Το εμπόδιο του Πετρ Τσεχ καλείται να ξεπεράσει απόψε η Μπαρτσελόνα, με τον Τσέχο τερματοφύλακα να βάζει δύσκολα σε Μέσι και Σουάρες. Ποτέ δεν έχει φάει γκολ από τον Αργεντινό.

Η Άρσεναλ υποδέχεται απόψε στο «Emirates» της Μπαρτσελόνα, στο πρώτο ατς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει ένα σπουδαίο όπλο στη φαρέτρα του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετρ Τσεχ, με τον τερματοφύλακα των «μπλε» να έχει ένα ιδιαίτερο ρεκόρ απέναντι σε Λιονέλ Μέσι κυρίως, αλλά και τον Λουίς Σουάρες.

Ο Τσεχ έχει πάρει τον αέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος τα έχει βρει μπαστούνια απέναντι του, αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να πετύχει γκολ απέναντι στον Τσέχο τερματοφύλακα.

Σε έξι παιχνίδια που βρέθηκε απέναντι στον Μέσι ο Τσεχ ως παίκτης της Τσέλσι (2006, 2009, 2012) δεν δέχθηκε γκολ από τον Αργεντινό.

Μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι του κόντρα στην Μπάρτσα το 2012, κατάφερε με την εμφάνιση του να οδηγήσει την Τσέλσι στον τελικό, μετά από ένα απίστευτο ματς στο οποίο οι «μπλε» γύρισαν από το εις βάρος τους 2-0 και προκρίθηκαν στον τελικό χάρη στο γκολ του Τόρες στο τέλος που έκανε το παιχνίδι 2-2.

Ο Τσεχ όμως τα πάει καλά και κόντρα στον Λουίς Σουάρες, αφού σε πέντε ματς που τον είχε απέναντι στην Αγγλία, κατάφερε να δεχθεί μόλις δύο γκολ, τη σεζόν 2012 – 2013.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: