Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Στους δρόμους με κόκκινες κάρτες οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ μετά τις 4 αποβολές!!


Στους δρόμους με κόκκινες κάρτες οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ μετά τις 4 αποβολές!

Θέμα σε όλη την Ευρώπη έγινε η διαιτησία του Ντενίζ Ατές Μπίτνελ στο ματς της Γαλατασαράι με την Τράμπζονσπορ που άφησε με 7 παίκτες τους φιλοξενούμενους και οι φίλοι της «Τραμπ» βγήκαν στους δρόμους!

Σε άλλο επίπεδο πήγαν τις διαμαρτυρίες κατά της διαιτησίας οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ μετά την τουλάχιστον αμφιλεγόμενη διαιτησία του Ντενίζ Ατές Μπίτνελ στο ματς της ομάδας τους εκτός έδρας με τη Γαλατασαράι.

Ο εν λόγω ρέφερι άφησε στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν 1-1 (είχε προηγηθεί η Τραμπ) τους φιλοξενούμενους με 7 παίκτες και παράλληλα υπέδειξε πέναλτι στο 89’ με το οποίο η Γαλατά επικράτησε τελικά με 2-1.

Οι φίλοι της ομάδας της Τραπεζούντας βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα σφυρίγματα του Μπίτνελ και μάλιστα είχαν μαζί τους κόκκινες κάρτες, θέλοντας να διακωμωδήσουν τη διαιτησία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαμαρτυρία τους έγινε υπό έντονη βροχόπτωση, ενώ η ομοσπονδία της Τουρκίας δεν έχει κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη διαιτησία του χθεσινού ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: